PORTAL LAVLJA KAPIJA OTVARA SE 8. AVGUSTA I DONOSI VELIKE PROMENE: Spremite se za magiju, a posebno oni koji imaju SLOMLJENO SRCE
Foto: Shutterstock

ASTRO

PORTAL LAVLJA KAPIJA OTVARA SE 8. AVGUSTA I DONOSI VELIKE PROMENE: Spremite se za magiju, a posebno oni koji imaju SLOMLJENO SRCE

Zanimljivosti -

Energija portala Lavlje kapije je moćna, ali je tu da je iskoristimo, da proslavimo ponovno rođenje i povratak naše duhovne energije. Možete koristiti Portal Lavlja kapija da pozovete natrag sve delove svog duha za koje smatrate da su izgubljeni ili skriveni na putu. Možete ga koristiti da obnovite svoju energiju i da se osećate dobro u svom telu. Koristite svoju intuiciju kada radite s energijom i pokušajte da ne hranite negativne misli.

planete, astrologija, energija, nebo
foto: Profimedia

Portal Lavlja kapija je otvaranje galaktičkih vrata koja isporučuju visokofrekventnu energiju u naša bića, omogućujući nam ponovno rođenje naše duhovne energije i duhovne energije Majke Zemlje. Ova visokofrekventna energija može se koristiti za otvaranje naših energetskih centara, inspiraciju i novih ideja, podizanje naše svesti i poboljšanje naše sposobnosti primanja uvida.

Portal Lavlja kapija ili kako još kažu Lavlja vrata, smatra se ulazom u viša područja svesti. Tokom tog vremena, energije više frekvencije sa zvezde Sirius se spuštaju na Zemlju, kako bi pomogle u napretku ljudske rase i podigle svest planeta.

Portal Lavlja vrata aktivira se izlaskom zvezde Sirius, to se događa od kraja jula sve do sredine avgusta, ali najsnažniji je 8. avgusta. Na ovaj dan možemo primiti obilje čarobne i moćne energije koja se nudi.

Broj 8 predstavlja beskonačnost

Broj 8 u numerologiji predstavlja beskonačnost, što nam omogućuje da uzmemo ovu energiju Siriusa i ulijemo je u samu srž našeg bića. Takođe možemo otključati i unaprediti memoriju naših stanica omogućujući nam da u svoje biće unesemo više isceljenja, mira i ljubavi.

Sunce, koje se nalazi u zodijaku Lava kog simbolizuje Lav, je razlog zašto se ovaj zvezdani portal naziva Lavlja vrata.

mars u lavu, horoskop, horoskopski znak
foto: Shutterstock

Sirius smatra našim Duhovnim Suncem, tako da su izlazak i povratak Siriusa drevni astrolozi videli kao ponovno rođenje naše duhovne energije i duhovne energije planeta.

Dok naše zemaljsko Sunce obasjava naš fizički svet, koji je iluzija, naše Duhovno Sunce obasjava istinu naše bezvremene duše. Drevni su bili vrlo usklađeni sa zvezdom Sirusom, jer su verovali da je to vrata u nebo i dom bića viših vibracija. Verovali su da energija Siriusa nosi visoko naprednu mudrost koju možemo iskoristiti kad god je Sirius jak na nebu.

planeta, planete, sunce
foto: Profimedia

Portal Lavlja vrata aktivira srčanu čakru. Stare ili čak trenutne rane srca mogu se pojaviti za zaceljivanje. Možda se konačno osećamo slobodnim od bilo kakve žalosti ili tuge koja je opterećivala naša srca.

Takođe aktivira čakru trećeg oka. Možemo se osećati intuitivnije ili naučiti nešto novo o načinu na koji nam intuicija govori. Naša će intuicija verovatno biti jaka i ako je ovo nešto s čime želimo više da radimo, ovo je sjajno vreme za početak.

Duša, Treće Oko
foto: Profimedija

Nekad se verovalo da je Sirius dom anđela i bića s drugog sveta. Pod energijom portala Lavlja vrata veća je verovqatnoća da ćemo primiti poruke, snove, znakove i posete od naših voljenih koji su preminuli i od naših duhovnih vodiča i anđela čuvara.

Poruka za portal Lavlja vrata 2023.

Pronađite užitak u tome što ste jednostavno ljudi. Kada su naše duše došle na ovu Zemlju, došli smo zbog ljudskog iskustva, a mnogi od nas ne žive u potpunosti u skladu sa svojim ljudskim sposobnostima.

Kao ljudi, došli smo istraživati, isprobavati, putovati, živeti i iskusiti emocije i boje Zemlje. Ali mnogi od nas zaglave i budu zarobljeni u monotoniji svakodnevnog života i zaborave ono što su odošli ovde da iskuse.

Iako svi imamo duhovnu srž, moramo pronaći više zahvalnosti za ljudske strane života.

Biti čovek nije uvek lako, ali ljudi su neverovatna, strastvena i saosećajna bića koja imaju toliko toga za ponuditi svetu.

Moramo prigrliti svoju ljudskost i razraditi ono zbog čega se osećamo živim.

Zbog čega se osjćamo sretnima što smo živi u našem ljudskom obliku? Koja iskustva želimo imati na Zemlji koja ovaj život čine vrednim življenja?

Ovo su pitanja koja portal Lavlja vrata 2023. traži od nas da istražimo – moramo razjasniti što čini život vrednim življenja i zatim preduzeti delotvorne korake da to ostvarimo.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

01:27

NUKLEARNA ENERGIJA PREKO POTREBNA SRBIJI: Stručnjak otkrio zašto je bolje da se atomsko postrojenje nalazi van NAŠE TERITORIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track