4 HOROSKOPSKA ZNAKA MARS U DEVICI "UBIJA U POJAM" I URNIŠE: Nervoza, problemi na poslu, porodične krize, a evo kada mogu da ODAHNU
Foto: Shutterstock, Profimedia

astro

4 HOROSKOPSKA ZNAKA MARS U DEVICI "UBIJA U POJAM" I URNIŠE: Nervoza, problemi na poslu, porodične krize, a evo kada mogu da ODAHNU

Zanimljivosti -

Mars, planeta akcije, ušla je 10. jula u Devicu, gde će se zadržati do 27. avgusta 2023. godine.

Devica je zemljani znak koji se povezuje sa preciznošću, praktičnošću, analitičkim sposobnostima i sistematičnošću. Mars, s druge strane, predstavlja planetu energije, strasti, hrabrosti i akcije.

mars u devici, Mars, devica
foto: Shutterstock

Kada je Mars smešten u znaku Device, ova kombinacija stvara osobu koja je veoma praktična i fokusirana na detalje. Osobe s Marsom u Devici često imaju visok nivo energije koji usmeravaju ka obavljanju svakodnevnih zadataka i postizanju ciljeva. Oni su veoma organizovani i efikasni u svom radu, jer vole da stvari budu urađene na pravi način.

Kao i svaka planetarna pozicija, Mars u Devici ne odgovara svima, a to su znakovi među kojima su Device, Strelčevi, Blizanci i Ribe.

STRELAC

Mars u Devici vam stvara smetnje na poslu. Ne razumete svoje kolege i zbog toga se stalno raspravljate oko detalja. Ovu poziciju Marsa osećate kao pritisak i zbog toga vam je svega preko glave. Imaćete utisak da vam ljudi nameću da radite stvari koje nisu ispravne.

RIBE

Kriza poslovnog partnerstva je na pomolu. Imaćete utisak da vas neko nagovara na pogrešne odluke i zbog toga ćete stalno ulaziti u konflikte. Ukoliko ste u braku, očekujte svađe. Bićete stalno u odbrambenom stavu jer će vas pogađati svaki detalj.

horoskop, retrogradni Merkur
foto: Profimedia, Shutterstock

BLIZANCI

Mars u četvrtom polju donosi vam porodičnu krizu. Isto tako ne treba da se iznenadite ako vam se uređaji u domu budu kvarili. Jedna osoba iz porodice se trudi da vam oteža odnose sa drugima, tako da svaki dan radite pod pritiskom.

DEVICA

Vama najteže pada uticaj Marsa jer se nalazi u vašem znaku, pa imate utisak da treba da popravite sve što ne valja. Sve vreme bespotrebno rasipate energiju na detalje i stvari koje zapravo nisu bitne, a zanemarujete celinu.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:07

GLUMAC PREŠAO 600 KILOMETARA PEŠICE DA BI POMOGAO DECI SA AUTIZMOM: Nisam ni slutio kakvo ću iskustvo doživeti na tom putu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track