VEČERAS STIŽE MLAD MESEC U LAVU I NA OVA 4 ZNAKA ĆE UTICATI U LUDOJ MERI: Evo kome će se život promeniti IZ KORENA!
Foto: Shutterstock

astrologija

VEČERAS STIŽE MLAD MESEC U LAVU I NA OVA 4 ZNAKA ĆE UTICATI U LUDOJ MERI: Evo kome će se život promeniti IZ KORENA!

Zanimljivosti -

Uzbudljivi mlad Mesec je odmah iza ugla - 15. na 16. avgust, nešto iza ponoći, osvanuće na nebu i to u hedonističkom znaku Lava. To znači nalet kreativnosti, ali i životnog elena, prepuštanje svemu što vam donosi radost, nove strastvene projekte... Ovo je takođe odlična prilika za velike gestove i raskoš!

Trebalo bi napomenuti da je Venera i dalje retrogradna, pa bi trebalo da budete pažljivi kada je reč o emotivnim pitanjima; postoji tendencija ka preterivanju!

A, astrolozi tvrde da će četiri horoskopska znaka najviše osetiti moć avgustovskog mladog meseca.

BIK

Ovaj mlad Mesec biće prilično izazovan za vaš život u kući i porodici. Dobar je trenutak da se otvoreno izjasnite koliko dajete, a koliko dobijate zauzvrat. Moguće je da ćete se osećati zaglavjeni između svojih i potreba drugih članova svoje porodice. Sada je trenutak da uspostavite zdrave granice.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

LAV

Da li se osećate kao da stagnirate u poslednje vreme? Astrolozi kažu da je to zato što je sunce u tački napetosti sa Uranom, planetom koja upravlja slobodom. Međutim, sada je trenutak da razdrmate stvari, posebno kada je u pitanju planiranje odmora i putovanja. Takđe, vaš ljubavni život bi mogao da dobije novi početak, što može da bude dobro ili loše, u zavisnosti od toga da li ste sada sami ili u vezi. Kakve god da promene prolazite, ne zaboravite svoju nezavisnost.

Lav, horoskop, astrologija
foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Novac vam je na umu tokom ovog mladog Meseca. Ovo je period kada bi vaša karijera mogla da katapultira na nivo koji ste čekali godinama! Spremite se da osetite samopouzdanje i odlučnost kao nikada ranije, prenosi "Bustle".

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

VODOLIJA

Ljubav je u vazduhu i sve što vam mladi Mesec donosi jeste romantika i motivacija da se fokusirate na vrednosr vaših odnosa.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ako ste slobodni, a dopada vam se osoba iz komšiluka ili oja živi u blizini vašeg stana spremite se na uspeh u ljubavi! Ovakva priča ima velike šanse da procveta!

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track