KAKAV BLAM! Reporter uživo u programu SLUČAJNO uključio pogrešnu kameru, pa pokazao GOLIŠAVU VRELU CICU u hotelskoj sobi (VIDEO)
Foto: Twitter/sindicatodedom4

HIT

KAKAV BLAM! Reporter uživo u programu SLUČAJNO uključio pogrešnu kameru, pa pokazao GOLIŠAVU VRELU CICU u hotelskoj sobi (VIDEO)

Zanimljivosti -

Huan Francisko Rueda, ekvadorski novinar kog je njegova medijska kuća poslala u Buenos Ajres da isprati utakmicu između Argentine i Ekvadora, uspeo je gadno da zabrlja usred javljanja i nehotice svima otkrije da je u svojoj hotelskoj sobi imao žensko društvo.

Reporter Radio Sucre je u jednom trenutku nenamerno upalio zadnju kameru mobilnog telefona, pa je tako u kadar upala i devojka u golišavom izdanju.

Iako se prvobitno u pojedinim tamošnjim medijima pojavila informacija kako je Rueda sa sobom na putovanje poveo ljubavnicu, u međuvremenu je rečeno da mu je društvo u sobi zapravo pravila Romina Riera, sportska novinarka s kojom je u vezi.

Riera je na svom profilu na Tviteru škakljivu situaciju okrenula na šalu, pa postavila fotografiju iz detinjstva na kojoj je takođe pozirala u peškiru.

"Postoje neke stvari koje se nikad u životu ne menjaju", napisala je uz objavu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:28

TAJ NOVINAR TRAŽI PROMOCIJU Radoš Bajić ekskluzivno na Kurir TV ODGOVORIO NA TVRDNJE da je dvorski Vučićev reditelj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track