Najnovije vesti

STIŽE PUN MESEC U OVNU: Svi će osetiti njegov SNAŽAN uticaj, a ova 4 astro znaka su NA UDARU!
Foto: Shutterstock

ASTRO

STIŽE PUN MESEC U OVNU: Svi će osetiti njegov SNAŽAN uticaj, a ova 4 astro znaka su NA UDARU!

Zanimljivosti

Merkur i Venera su krenuli napred, a pred nama je još jedan važan astrološki period, a to je pun Mesec u vatrenom znaku Ovna 29. septembra.

Pun Mesec u Ovnu je astrološki događaj koji se dešava kada Mesec zauzme položaj suprotan Suncu i potpuno osvetljava svoju površinu. Ovaj fenomen obično ima poseban značaj u astrologiji i može uticati na emocionalno stanje i energiju ljudi.

Pun Mesec
foto: Shutterstock

Ovan je vatreni znak koji se karakteriše entuzijazmom, hrabrošću i impulsivnošću. Kada se pun Mesec dogodi u Ovnu, to obično donosi naglašenu energiju ovog znaka, što može uticati na način na koji se osećamo i ponašamo tokom tog perioda.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Evo nekoliko ključnih karakteristika punog Meseca u Ovnu:

Strastvena energija

Ovaj pun Mesec donosi pojačanu strast i entuzijazam. Ljudi mogu osećati veću motivaciju da ostvare svoje ciljeve i projekte. To je vreme kada možemo biti izuzetno energični i odvažni u preduzimanju akcija.

seks, par, strast
foto: Profimedia

Impulsivnost

Ovan je poznat po svojoj impulsivnosti, pa pun Mesec u ovom znaku može pojačati ovu tendenciju. Važno je da budemo oprezni da ne donosimo nagle odluke ili reagujemo na emocionalne podražaje bez razmišljanja.

ljutnja, bes, izvinjavanje
foto: Profimedia

Sukobi i tenzije

Energija punog Meseca može dovesti do povećanih tenzija i sukoba. Ovan je znak konkurencije i borbe, pa se konflikti mogu pojaviti kako u međuljudskim odnosima tako i unutar nas samih. Važno je da se trudimo da balansiramo ovu energiju i izbegavamo nepotrebne konfrontacije.

devojke, svađa, devojke se svađaju, rasprava, žene
foto: Shutterstock

Samopouzdanje

Ovan je znak samopouzdanja i hrabrosti, pa pun Mesec u ovom znaku može pomoći ljudima da se osećaju samouverenije i da se suoče sa izazovima s većom verom u sebe.

Online kupovina, Hangar, Odeća, Ljubav i Moda, Haljina, Tunike, Samopouzdanje, Žene
foto: Profimedia

Potreba za nezavisnošću

Ovan je nezavisan znak, pa tokom punog Meseca u Ovnu možemo osećati snažnu potrebu da se oslobodimo ograničenja i da sledimo svoje strasti i želje.

Tinejdžerka, Posao
foto: Profimedia

Pun Mesec za razliku od mladog, nagoveštava kraj jednog životnog ciklusa. Ovaj aspekat najviđe će osetiti Ovnovi, Jarčevi, Rakovi i Vage.

OVAN

Odluke koje budete donosili u periodu kada bude pun Mesec usloviće velike promene u budućnosti. Vreme je da završite sa nečim starim, što vam je bio teret i krenete napred. To neće proći bez stresa i nagomilanih frustracija.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

JARAC

Pun Mesec u četvrtom polju donosi vam porodičnu krizu ili probleme sa stanom. Moguća je odluka o preseljenju.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

VAGA

Pred vama je period koji će doneti veliku promenu u partnerskim odnosima. Ukoliko ste u braku, moguća je kriza. Na poslu vas očekuju novi izazovi i testovi.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

RAK

Pun Mesec donosi vam stresni događaj na radnom mestu. Jednostavno ćete morati da "presečete" i donesete poslovnu odluku koja će uticati na tok vaše karijere. Moguće je nerazumevanje i sukobi sa autoritetom.

horoskop, rak
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Magazin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track