"JAO, KAKVA EPIZODA" Đorđe iz Zrenjanina osvojio 620.000 u Poteri, a jednom rečenicom GANUO NACIJU: Tragač skočio od oduševljenja
Foto: Printscreen YouTube

SVAKA ČAST

"JAO, KAKVA EPIZODA" Đorđe iz Zrenjanina osvojio 620.000 u Poteri, a jednom rečenicom GANUO NACIJU: Tragač skočio od oduševljenja

Zanimljivosti -

Sinoćni pobednik kviza "Potera", Đorđe Jović, oduševio je gledaoce, voditelja Jovana Memedović, ali i samog tragača Milana Bukvića, koji je nakon završnice momentalno ustao, aplaudirao i srdačno mu čestitao.

Đorđe ima 50 godina i dolazi iz Zrenjanina i radi kao knjižar. U finalnoj poteri se našao sam i osvojio neverovatnih 620.000 dinara, a osim impozantnim znanjem, Đorđe se izdvojio i jednom rečenicom koja je oduševila i mnoge korisnike društvenih mreža.

Potera, Đorđe Jović
foto: Printscreen YouTube

Na pitanje voditelja Jovana Memedovića da li će nakon pobede u "Poteri" postati heroj iz Zrenjanina. Đorđe se nasmejao i dao upečatljiv odgovor da će biti "heroj radničke klase".

Ovaj trenutak je uočila i zabeležila Ružica Petronijević, urednica emisije "Pusti brigu", koja se emituje na Kurir televiziji, te ga je podelila na Instagramu uz komentar:

Đorđe Jović, Potera
foto: Printscreen Instagram

- Jao, kakva epizoda "Potere"! Jedan takmičar pobedio, cela ekipa mu aplaudirala. Pitaju ga da li je postao heroj, a on odgovara: "Heroj radničke klase iz Zrenjanina" - napisala je bivša voditeljka i podelila na Instagram storiju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

28:50

KVIZ-S06-EP05

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track