NEOČEKIVANA GOŠĆA POMOGLA TAKMIČARIMA POTERE: Jovan Memedović doveo nju i oduševio sve u studiju, a evo kako se završio OKRŠAJ!
Foto: Adrenalin produkcija

FOTO

NEOČEKIVANA GOŠĆA POMOGLA TAKMIČARIMA POTERE: Jovan Memedović doveo nju i oduševio sve u studiju, a evo kako se završio OKRŠAJ!

Zanimljivosti -

Nakon pobede heroja radničke klase, Đorđa Jovića, novi takmičarski tim Potere je, uz malu pomoć specijalne gošće, pokušao je da pobedi tragača Žarka Stevanovića. Iako u tom poduhvatu nisu uspeli, ova epizoda ostaće upamćena po Dori, štenetu maltipua, čije prisustvo je svima u studiju, ali i kraj malih ekrana, stavilo osmeh na lice.

Potera
foto: Adrenalin produkcija

Voditelj kviza, Jovan Memedović, počeo je prvu igru najnovije epizode kviza Potera, držeći u rukama štene po imenu Dora. Stara svega četiri meseca, Dora je, kako je naglasio voditelj, imala malu tremu budući da je to bilo njeno prvo pojavljivanje pred kamerama. U istom duhu nastavilo se i upoznavanje sa takmičarima, te su svi, podelili svoju ljubav prema životinjama i svojim kućnim ljubimcima. Takmičarima se pridrpužio ubrzo i tragač koji se pohvalio time da kod kuće ima mačku i zeca koji, kako kaže, obavezno prave haos ukoliko se nađu u istoj sobi.

Prvi je Žarku na megdan izašao penzionisani pravnik Dušan Teofilović i nakon 7 tačnih odgovora u prvoj rundi hrabro krenuo na višu ponuđenu sumu od 500 000 dinara. Siguran u svoje znanje, Dušan je u zajedničku kasu odneo pola miliona dinara.

Nakon njega nastupio je student telekomunikacija Nemanja Maravić, koji je inspirisan Dušanovim primerom prihvatio višu sumu koju mu je ponudio tragač, 400 000 dinara. Međutim, ovog puta Žarko je uspeo da stigne i izbaci iz igre takmičara.

Potera
foto: Adrenalin produkcija

Ana Luković, studentkinja biohemijskog inženjerstva izašla je pred tragača treća u svojoj ekipi, ali uprkos znanju i hrabrosti, nije uspela da „pobegne“ u finalnu poteru.

Nakon nje, Vladimir Savić, profesor istorije u elektrotehničkoj školi u Nišu prvu igru završio je sa 8 tačnih odgovora i osvojenih 120 000 dinara, koje je potom i odbranio u drugoj igri. Time se pridružio svom saigraču Dušanu i upustio u finalnu borbu protiv tragača. Ipak, 14 koraka prednosti ovog puta nije bilo dovoljno za pobedu neustrašivog Žarka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

Potera specijalaca za masovnim ubicom iz Mladenovca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track