BIZMISMEN MILOŠ KANT (66) NAKON 38 GODINA MLAĐE, SMUVAO KLINKU (19): Ne pije, ne drogira se, a evo šta najviše cenim! (FOTO)
Foto: Profimedia

ZBOG TOGA GA JE OSVOJILA

BIZMISMEN MILOŠ KANT (66) NAKON 38 GODINA MLAĐE, SMUVAO KLINKU (19): Ne pije, ne drogira se, a evo šta najviše cenim! (FOTO)

Zanimljivosti -

Miloš Kant (66), kontroverzni švajcarski preduzetnik češkog porekla, pronašao je novu ljubav u 19-godišnjoj Anabeli, piše portal "Expres.cz", a ova vest je digla priličnu buru na Instagramu ove mlade brinete. Paparaci su Kanta zatekli u romantičnoj šetnji sa mlađanom Čehinjom tokom filmskog festivala u Karlovim Varima, pa čak i dobili njegovu potvrdu da se nalazi u novoj vezi.

- Anabel je sjajna. Ne pije, ne drogira se, nema tetovaže ili pirsing, a nema ni psa, što takođe jako cenim. Povrh svega, srećan sam što sam napokon upoznao devojku iz Češke jer mi nedostaje naš humor u Švajarskoj - rekao je ovaj 66-godišnji biznismen za "Expres" i nastavio:

- Pitao sam je zašto želi da bude sa mnom, a ona mi je na to odgovorila da joj odgovara moj karakter i da se pored mene dobro zabavlja. Rekla mi je i da joj se sviđa kako se brinem o njoj i mogu da vam kažem da je neverovatno zrela, baš kao da ima tridesetak godina - završio je.

Par se upoznao nedavno prilikom Miloševog boravka u Pragu, a ova 19-godišnjakinja ga je čak predstavila i svojim roditeljima, piše "Net.hr". Kant inače živi u Lucernu gde drži najveću diskoteku u državi, a ujedno je i diplomirani arhitekta.

prosidba, Filmski festival u Kanu, Miloš Kant, Margarida Aranha
foto: Profimedia

Podsetimo, o Kantu su se svetski mediji prvi put raspisali 2019. godine, kada je zaprosio portugalsku televizijsku zvezdu Margaridu Aranju na crvenom tepihu u Kanu. Lepa Margarida, inače 38 godina mlađa od biznismena, je pristala na brak, ali ova ljubav nije bila dugog veka.

Bivši golupčići su zbog razmirica završili čak i na sudu, a Kant ju je prozvao patološkim lažovom. Ona je jednu od parnica izgubila i naloženo joj je da mu isplati četiri hiljade evra zbog klevete.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track