TEST PODSVESTI KOJI VAS ČITA KAO OTVORENU KNJIGU: Naježićete se koliko će precizno otkriti čega se najviše plašite u LJUBAVI! FOTO
Foto: Shutterstock

šta vi vidite?

TEST PODSVESTI KOJI VAS ČITA KAO OTVORENU KNJIGU: Naježićete se koliko će precizno otkriti čega se najviše plašite u LJUBAVI! FOTO

Zanimljivosti -

Suočavanje sa strahovima u vezi može da bude nelagodno, ali u isto vreme i veoma korisno da bismo na vreme prepoznali ono što nas ometa da doživimo ljubav na najlepši način. Podsvest u tome igra veliku ulogu, zato su testovi ličnosti vrlo popularni.

Na ilustraciji se nalazi nekoliko simbola. Iza simbola koji vam privlači najveću pažnju krije se odgovor na pitanje koje zanima mnoge – koji je vaš najveći strah u emotivnim vezama.

Dobro pogledajte ilustraciju i odaberite simbol, a u nastavku teksta pročitajte odgovore.

Oči

test podsvesti
foto: Shutterstock

Rado biste se prepustili ljubavi, ali ste u konstantnom strahu da će osoba kojoj ćete pokloniti svoje srce želeti da preuzme kontrolu nad vašim životom. Možda ste u prošlosti imali tu vrstu iskustva, pa ste postali mnogo obazriviji. Za vas ljubav podrazumeva i pripadanje i slobodu, a svaku vrstu kontrole doživljavate kao nepoverenje.

Ruke

test podsvesti
foto: Shutterstock

Vaše srce žudi za ljubavlju, ali se ne usuđujete da uplovite u vezu sa nekim ko ne ispunjava sve vaše kriterijume. Po prirodi ste sanjar koji veruje u ljubav za sva vremena, a okruženi ste ljudima čije su naizgled savršene veze i brakovi doživeli krah, zbog čega je vaša vera u ljubav donekle poljuljana.

Balon od sapunice

Vaš najveći podsvesni strah kad je reč o ljubavi je da ćete se jednog jutra probuditi i saznati da vas je voljena osoba bez reči ostavila i nestala iz vašeg života. Po prirodi ste krhki i nežni, a ljubav doživljavate kao dar sa neba i očekujete da i se osoba koju volite ponaša na isti način.

test podsvesti
foto: Shutterstock

Niste spremni da se borite za „drugu polovinu“, a u isto vreme ste svesni da su svuda oko vas osobe koje to čine bez ustručavanja. Strahujete da bi vašu voljenu osobu lako mogao da zavede neko ko je uporniji i drektniji od vas.

Figura čoveka

test podsvesti
foto: Shutterstock

Privlače vas osobe koje su komplikovane i koje je teško zavesti i osvojiti. Kad vam to pođe za rukom, u vas se uvlači zebnja da će osoba sa kojom ste u vezi izgubiti interesovanje za vas i iznova se povući u svoj „mali svet“ u koji nećete moći da doprete.

(Kurir.rs/A.G./Srećnarepublika)

Bonus video:

02:58

PAZITE ŠTA DELITE! VEŠTAČKA INTELIGENCIJA MOŽE PROBITI VAŠE BANKOVNE ŠIFRE! Stručnjaci: Na internetu se vodi rat DVE VRSTE ljudi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track