STJUARD OTKRIO ZAŠTO NIKAD NE TREBA DA PIJEMO KAFU U AVIONU: Njegova priče OGADIĆE vam omiljeni napitak za sva vremena (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić, TikTok/ichbinvin

O OVOME NIKO NIJE RAZMIŠLJAO

STJUARD OTKRIO ZAŠTO NIKAD NE TREBA DA PIJEMO KAFU U AVIONU: Njegova priče OGADIĆE vam omiljeni napitak za sva vremena (VIDEO)

Zanimljivosti -

Stjuard po imenu Kevin, koji je na TikToku popularan kao @ichbinvin, otkrio je odvratnu istinu o tome zašto bi trebalo da putnici u avionu izbegavaju da konzumiraju kafu tokom leta.

Kevin je na TikToku objavio video u kome je odgovorio na pitanje s društvene mreže Redit, a koje glasi: "Stjuardese, koje su male prljave tajne vašeg zanimanja?"

On se osvrnuo i na razne odgovore ispod ovog pitanja, te podelio svoje mišljenje.

Kevinov komentar koji je najviše privukao pažnju upravo je onaj koji se tiče ispijanja kafe u avionu. On se nadovezao na odgovor jednog anonimnog korisnika Redita, koji je rekao da je pilot, te savetovao putnicima da ne bi trebalo da piju kafu tokom leta.

Kako je istakao, rezervoari za vodu se "retko čiste, ako se uopšte ikad čiste, a aparati koriste tu vodu za pravljenje kafe."

Kevin je ovu konstataciju potvrdio, te preporučio putnicima da je bolje da stignu malo ranije na aerodrom kako bi imali vremena da popiju kafu pre ukrcavanj u avion.

Ipak, to nije sve. Ovaj stjuard ima još razloga zbog kojih savetuje da se izbegava kafa u avionu.

„Činjenica da se rezervoari retko čiste tamo gde je voda trebalo bi da vas najmanje brine. Za mene je to oduvek bio način na koji stjuardese moraju da čiste posude za kafu.“

On kaže da se posude za kafu prazne u toalet i tvrdi da to nije sanitarno.

„Kada uzmete posudu za kafu i prosipate sadržaj u toalet, a da ne biste napravili veliki nered, morate malo da se približite toaletu. I zamišljam da postoji neka vrsta povratnog prskanja, te da se čestice, bakterije ili nešto drugo direktno vraća u posudu za kafu, a zatim se ona vraća u aparat za kafu“, rekao je Kevin i tako mnogima zgadio kafu u avionu.

(Kurir.rs/ Daily Mail)

Bonus video:

02:13

TO JE LOKAL PATRIOTA! Svetlana je penzionisana stjuardesa, ceo svet je proputovala, ali kaže da je najlepše u BLOKOVIMA NA NBG!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track