ONI SU APSOLUTNI REKORDERI U POTERI! Tragače potukli znanjem i osvojili nevorovatne sume novca: "SKROMNI HEROJI RADNIČKE KLASE"
Foto: Printscreen

možda niste znali

ONI SU APSOLUTNI REKORDERI U POTERI! Tragače potukli znanjem i osvojili nevorovatne sume novca: "SKROMNI HEROJI RADNIČKE KLASE"

Zanimljivosti -

Poslednja epizoda kviza "Potera" u ovoj godini koji se emituje na RTS, oduševila je gledaoce.

Takmičari su pokazali zavidan nivo znanja, ubedljivom pobedom nad Tragačicom Milicom osvojili 1.740.000 dinara, a oboren je i rekord najviše pojedinačno odbranjene sume u ovom kvizu.

Kviz Potera
foto: Promo

Student Veljko Kotlaja u zajedničku kasu doneo je čak 1.500.000 dinara, a potom po završetku finalne potere oduševio izjavom da će svoj deo osvojene sume donirati u humanitarne svrhe!

Veljko Kotlaja, Potera
foto: Printscreen/RTS/Potera, Instagram/todor_stojanovic_budihuman

On je novac uplatio za lečenje malog Todora Stojanovića, što je raznežilo celo Srbiju, a odlučio je da se neće oglašavati za medije.

Mi vam u nastavku otkrivamo ko su ove sezone bili apsolutni rekorderi u kvizu.

Đorđe Jović

Đorđe Jović, knjižar iz Zrenjanina koji je uspeo da umakne Milanu Bukviću, prihvativši višu sumu od 620 000 dinara, a potom i da ga, sasvim sam, pobedi.

Potera, Đorđe Jović
foto: Printscreen YouTube

Gledaoci će pamtiti trenutak kada mu je voditelj Jovan Memedović čestitajući rekao "pa vi ste heroj Zrenjanina", na šta je skromni Đorđe pokušao da se izvuče rečima "heroj radničke klase".

Đorđe Jović, Potera
foto: Printscreen/RTS

Mlađo Kaplarević 700 000 dinara

Mlađo Kaplarević, penzionisani ekonomista iz Beograda je uspeo da odbrani višu sumu od 700 000 dinara, a potom i da sa svojim mlađim kolegom Aleksom pobedi tragača.

Publika će ga pamtiti po podsticanju svojih vršnjaka da se prijave za kviz i priznanju da je sam to učinio da bi odgovorio na suprugin izazov. Osim novca, Mlađa je zaradio i poziciju "glavnog u kući", bar na neko vreme.

Lazar Bezbradica 800 000 dinara

Lazar Bezbradica, tridesetogodišnji diplomirani komunikolog iz Beograda je u Poteru došao da zaradi novac za sopstvenu svadbu. I uspeo je!

kviz Potera, Potera
foto: Promo, RTS

Prihvatio je višu ponudu tragača od čak 800 000 dinara, uspeo da mu pobegne, a potom i da sa svojim timom ostvari pobedu.

Trio fantastiko 1 325 000 dinara

Živorad Dragićević, Aleksandar Belevski i Bojan Đokić, ostali su upamćeni po velikoj sumi od 1 325 000 dinara koju su zajedno osvojili, ali i po tome što ih je kao bivše studente Fakulteta političkih nauka, nakon emitovanja epizode, ugostio dekan prof. dr. Dragan R. Simić.

Potera
foto: Promo

Nemanja Nešić - 700 000 dinara

Nemanja Nešić, master istoričar iz sela Popovac pored Niša, koji je oduševio publiku kada je u žaru pobede, zagrlivši svoju iskusnu koleginicu iz tima Mariju, radosno uzviknuo "bate, icepismo ga!"

Potera, kviz, Nemanja Nešić
foto: RTS Printscreen

Simpatični Nemanja je želeo da zaboravi svoj nastup u Poteri od pre četiri godine, kada ga je Milica Jokanović sustigla i surovo prekinula njegove snove o pobedi. Ovoga puta je međutim u duelu sa Miloradom Milinkovićem odbranio višu sumu od 700 000 dinara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

Jovan Memedović uzeo zmiju u ruke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track