SVE ŠTO SAM IMAO ULOŽIO SAM U ORONULU KUĆU U KOJOJ NIKO NIJE ŽIVEO POLA VEKA: Od ruševine napravio je dom IZ BAJKE (VIDEO)
Foto: Youtube/George Dunnett

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA

SVE ŠTO SAM IMAO ULOŽIO SAM U ORONULU KUĆU U KOJOJ NIKO NIJE ŽIVEO POLA VEKA: Od ruševine napravio je dom IZ BAJKE (VIDEO)

Zanimljivosti -

Često čujemo kako je kuća rupa bez dna jer zahteva konstantnu pažnju. Međutim, kolko god da je potrebno ulaganja i renoviranja, kuća je mirna luka koja čuva sva sećanja jedne porodice. Zato u nju vredi ulagati.

Tako je Džordž Dunet kupio staru kuću 2020. godine, u kojoj pola veka nije bilo stanara.

Kuća se nalazi u Ujedinjenom Kraljevstvu, u slikovitom selu Kinesvud. A vlasnik je pokazao kako je izgledala unutrašnjost ove zgrade pre obnove.

Naime, bilo je neophodno da se sve popravi - od fasade, urušenih zidova, podova, svakog detalja i svake prostorije. Što znači da su adaptacija i obnova krenule od nule.

Adaptirati bilo koju građevinu, uverili su se mnogi, velika je muka, a pogotovo je teško ako se radi o minijaturnoj građevini iz 1700-ih godina.

Džordž priznaje kako je uložio svoju životnu ušteđevinu kako bi potpuno renovirao ovu kuću prema visokim standardima, zadržavajući pritom izvorni karakter objekta.

U videu možete pogledati krajnji rezultat ove fantastične transformacije.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

04:32

RENOVIRANJE KUĆE TOME ZDRAVKOVIĆA ZAUSTAVLJENO ZBOG OVOGA! Pokušano otvaranje muzeja, ali jedno je napravilo VELIKI PROBLEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track