DA LI SE SEĆATE SNIMKA: "MAMA, MOLIM TE!" Njegov HIT VIDEO digao SRBIJU NA NOGE! Čestitao Badnje veče, a mama izvukla PIŠTOLJ
Foto: Printscreen

VIDEO

DA LI SE SEĆATE SNIMKA: "MAMA, MOLIM TE!" Njegov HIT VIDEO digao SRBIJU NA NOGE! Čestitao Badnje veče, a mama izvukla PIŠTOLJ

Zanimljivosti -

U Srbiji se, prema starim običajima, smatra da se bukom mogu oterati zli duhovi, zbog toga mnogi proslavljaju praznike uz pirotehnička sredstva. Ljudi se sa time zabavljaju, pa sve to i snimaju i postavljaju na mreže.

Ipak, doba praznika period je kada se mnogi sete snimka koji je 2018. godine napravio pravu pometnju u Srbiji. Te godine je momak iz Žarkova, mehaničar Slobodan Kovanović postao prava senzacija nakon što je objavio na društvenim mrežama božićnu "čestitku".

On je tada snimao sebe i majku, a majka je pucala iz pištolja. On je rekao:

- Braćo Srbi i sestre Srpkinje, srećno svima Badnje veče i sutrašnji Božić. Mama, molim te... - rekao je Slobodan i usmerio kadar na majku. Ona je tada ispalila tri hica iz pištolja.

Tako su mnogi u šali počeli da koriste upravo tu njegovu frazu: "Mama, molim te".

Mnogi su tada mladog momka i njegovo šenlučenje osudili, pa se odmah po objavljivanju snimka i oglasio. Rekao je da pištolj nije pravi, već kopija koja ispaljuje ćorke.

Žarkovo
foto: Printscreen

- Hteo sam samo da malo nasmejem ljude i uzgred da poželim svima srećan Božić. Mama je, inače, ozbiljan car, i složila se s tim. Najpre je planirano da ovaj snimak vide samo moji prijatelji na Fejsbuku i društvenim mrežama uopšte, ali po svemu sudeći, snimak je obišao svet. Neki ovo gledaju kako treba, kao šalu i pravu čestitku, neki izvrću priče... Bože moj, svako ima pravo na svoje mišljenje. Reakcije su uglavnom pozitivne, a kritika će uvek biti, šta god čovek da uradi - rekao je potom Kovanović.

Inače, naš narod smatra da se rafalnom bukom teraju zli duhovi i demoni, zbog čega neki praktikuju da pucaju za praznike.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

05:46

PRIPADNIK KBS-A JE SLUŽBENO POSLAT DA IZAZIVA NEMIRE NA BADNJE VEČE! Zoran Anđelković: Ovo je klasični teroristički AKT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track