SVEŠTENIK PIJE I SNIMA SE ZA TIKTOK: Snimak RAZBESNEO javnost! "Ko mu je dozvolio da ovo radi, ovo je UŽAS I SRAMOTA" (VIDEO)
Foto: TikTok/dontomolukac

ŠTA VI MISLITE O OVOME?

SVEŠTENIK PIJE I SNIMA SE ZA TIKTOK: Snimak RAZBESNEO javnost! "Ko mu je dozvolio da ovo radi, ovo je UŽAS I SRAMOTA" (VIDEO)

Zanimljivosti -

Tomislav Lukac, poznatiji kao "sveštenik sa TikToka", svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje svoje videe u kojima propoveda hrišćanski život i savetuje kako sebe izvesti na pravi put.

On, naime, tako deli i snimke sa svojih predavanja u kojijma na primer čita odlomke iz svetih knjiga.

@dontomolukac Kriva slika o kršćanstvu🖼️ | Dio propovijedi s kampa krizmanika #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #xyzbca #priest #catholic ♬ original sound - dontomislavlukac

Tako je, jednom prilikom podelio jedan prilično neobičan snimak u kojem ispija alkohol i potom nazdravlja sa svojim pratiocima.

@dontomolukac Iskoristi Novu godinu kako bi donio neku odluku za svoj život! *Korištenje pjesme ne znači i podržavanje tog tipa glazbe#fyp #foryou #foryoupage #fypシ #xybca #priest #newyears #novagodina ♬ original sound - dontomislavlukac

"Nova godina, neki je slave više, a neki manje... U svakom slučaju bitno je da se zabavite sa društvom, naravno na pravi način... Jer često čujemo: Neka ti bude bolja od stare... Ali budimo realni, neće se puno toga promeniti...ratova će uvek biti, bolesti će uvek biti...Ali postoji jedna stvar koja se može promeniti - to je moje i tvoje srce. Na primer, dizaću se uvek na prvi alarm, posećivaću baku i deku, ići ću redovno na Svetu misu.. Srećna vam Nova godina i živeli!"

Snimak je potom izazvao lavinu komentara:

"Ko mu je dozvolio da se ovako snima, ovo je užas i sramotno", "Neće ovaj dugo biti sveštenik, Bože, oprosti mi...",

(Kurir.rs/T.B.)

Bonus video:

01:17

UHAPŠENE 4 OSOBE ZBOG PREBIJANJA 45-GODIŠNJEG VOZAČA AUTOBUSA! Alkohol glavni uzrok nasilničnog ponašanja i incidenata?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja