NOĆIMA NIJE MOGAO DA SPAVA ZBOG ZVUKA SIRENA, A ONDA USLEDIO ŠOK OBRT: Plakao od smeha kad je shvatio šta pravi ogromnu BUKU
Foto: Lasse Ansaharju / Alamy / Alamy / Profimedia

evo šta se desilo

NOĆIMA NIJE MOGAO DA SPAVA ZBOG ZVUKA SIRENA, A ONDA USLEDIO ŠOK OBRT: Plakao od smeha kad je shvatio šta pravi ogromnu BUKU

Zanimljivosti -

Verovatno vam se dogodilo da želite da odmorite, a ne možete zbog nesnosne buke automobilskih sirena.

Sada zamislite da se to dešava svake večeri, pa počinjete da sumnjate da se neko “poigrava s vama”. To je nemoguće? Pročitajte ovu priču.

Jedan čovek požalio se na Redditu da nije mogao da spava zbog sirene koja ga je držala budnim u dužem vremenskom periodu. On živi nadomak lokalne prodavnice i navikao je na automobile, ali ovo je bilo sasvim drugačije, prenosi Express. Kada više nije mogao da izdrži, sačekao je da buka počne, pa se uputio ka “izvoru”. Ubrzo je rešio enigmu i prasnuo u smeh!

mobilni, automobil, telefoniranje u autu, auto
foto: Profimedia

- Živim preko puta radnje koja ima parking. Tamo često dolazi isti par. To znam jer imaju obrazac ponašanja. Jedan uđe u radnju, a drugi ostane u kolima - započeo je svoju priču.

Korisnici nisu ostali ravnodušni, što je vidi po komentarima, kada je čovek otkrio ko pravi buku.

“Ovo bi trebalo da bude frustrirajuće, jer pokušavam da spavam, ali jednostavno ne mogu da se ljutim. U kolima je pas koji trubi i tako pokušava da privuče pažnju vlasnika u prodavnici. Super je sladak”, objasnio je.

Pas, štene, Kuče
foto: Profimedia

Brojni komentari pokazuju da se ljudima dopala priča, a jedan od njih dao je “nesrećniku” savet kako se kupuje kuća:

“Postoje tri pravila zasnovana na lokaciji - nikada u blizini prodavnica, u blizini škola, ili prometnih ulica”.

Druga osoba je primetila: “Taj jadničak se verovatno i sam pita kakve je to buka! Isto kao i kada moje dete poskoči nakon što se nasloni na sirenu”.

(Kurir.rs/Telegraf.rs/A.G.)

Bonus video:

01:54

NATAŠI UGINUO PAS OD TROVANJA TOKOM ŠETNJE: Posle deset sekundi krenula joj pena na usta! Šokantno nasilje nad životinjama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track