MIRA JE BILA JEDINA MILIONERKA U KVIZU "ŽELITE LI DA POSTANETE MILIONER" Godinama se ništa NIJE ZNALO o njoj, evo čime se sad bavi
Foto: screenshot Youtube

NEKAD I SAD

MIRA JE BILA JEDINA MILIONERKA U KVIZU "ŽELITE LI DA POSTANETE MILIONER" Godinama se ništa NIJE ZNALO o njoj, evo čime se sad bavi

Zanimljivosti -

Hrvatski voditelj Tarik Filipović (51) nedavno se na društvenim mrežama prisetio prve i jedine tamošnje pobednice kviza "Želite li da postanete milioner". Objavio je video iz 2003., kad je profesorka hrvatskog, Mira Bićanić, osvojila milion kuna.

Virovitičanka Mira tada je imala trideset godina. Na poslednjem pitanju iskoristila je džoker "pitaj publiku".

Pitanje za milion kuna glasilo je: "Koja je od navedenih TV voditeljki godine 2001. istrčala Pariški maraton?", a ponuđeni odgovori bili su: Mirjana Hrga, Sandra Antolić, Mirna Zidarić, Ines Preindl. Milion kuna donio joj je Maraton.

Godinama se ništa nije znalo o njoj

Odmah je otkrila kako će od milion kuna sebi obezbediti nekretninu, a onda se godinama ništa nije znalo o simpatičnoj profesorki.

Dvadeset, uskoro 21 godinu kasnije, Mira ima svoj stan. Trenutno radi kao profesorka hrvatskog jezika u Srpskoj pravoslavnoj opštoj gimnaziji "Kantakuzina Katarina Branković'" u Zagrebu.

Mira Bićanić
foto: Printscreen YouTube

Učenici je obožavaju

Prošle godine je gostovala u emisiji "Zavidavanje", a govorila je o svom pozivu profesorke i ljubavi prema deci.

Mira je u svojoj školi poznata kao dobra profesorka. Učenici je obožavaju, a jedna od njenih učenica rekla je: "Profesorka nam ne predaje samo hrvatski jezik, ona predaje život".

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S)

Bonus video:

28:42

KVIZ-S06-EP34

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track