VAGE, VRLO ZANIMLJIVA OSOBA JE ZAINTERESOVANA ZA VAS! Dnevni horoskop za 1. martu: Pogledajte šta vama donosi početak novog meseca
Foto: Shutterstock

evo šta vas čeka

VAGE, VRLO ZANIMLJIVA OSOBA JE ZAINTERESOVANA ZA VAS! Dnevni horoskop za 1. martu: Pogledajte šta vama donosi početak novog meseca

Zanimljivosti -

Pogledajte dnevni horoskop za petak 1. mart 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Fokus bi ovog poslednjeg radnog dana Ovnovima trebalo da bude na detaljima i formalnostima vezanim za papirologiju. Nema razloga za zabrinutost, sve ćete stići sa lakoćom da završite.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ljubav: Potrudite se da neki neprimeren komentar zadržite za sebe, da ne pokvarite potencijalno lepe zajedničke trenutke.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Bik

Posao: Obratite pažnju na komunikaciju. Mogući su problemi zbog vas i vašeg stava i nastupa koji bi mogao biti prenaglašen.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ljubav: Početak meseca donosi nešto novo u polju partnerskih odnosa – neka nova osoba ili bar promena u načinu komunikacije u vezi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Pored tekućih obaveza, najviše vremena danas bi mogle da vam odvuku one neplanirane koje vam mogu nametnuti nadređeni.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Ljubav: Nije realno očekivati neke kapitalne promene na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Rak

Posao: Solidne su šanse da Rakovi realizuju sve svoje zacrtane obaveze na vreme. Uslov je da se potrude da izbegnu manje verbalne nesuglasice sa pojedinim saradnicima koji ih nerviraju više nego što to inače mogu da podnesu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ljubav: Bez nekog posebnog angažovanja na ljubavnom planu danas – uglavnom lično preispitivanje želja i očekivanja.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Kraj radne sedmice većina osoba rođenih u znaku Lava trebalo bi da dočeka sa velikim olakšanjem jer sledi vikend.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Ljubav: Ukoliko niste ljubitelj kratkotrajnih uživanja i flerta, poradite na prioritetima i dajte šansu da se stvari razvijaju svojim prirodnim tokom.

Zdravlje: Budite umereni u konzumiranju omiljene hrane i pića.

Devica

Posao: Perfekcionizam svojstven osobama rođenim u sazvežđu Device danas može biti posebno izražen, ali i koristan. Eto prilike da radni dan okončate zadovoljni postignutim.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Ljubav: Perfekcionizam nije potreban kada je ljubav u pitanju. Pozabavite se pre svega opuštanjem i uživanjem.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Prilično miran dan na polju profesionalnih aktivnosti je pred Vagama. Posvetite se završavanju započetih obaveza.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, ne bi trebalo da vas iznenadi interesovanje veoma zanimljive nove osobe za vas.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Škorpija

Posao: Pred Škorpijama je jedan turbulentan dan, sa puno izazova i kočenja, ali uspećete sve da izgurate na zadovoljavajući način.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, više okolnosti vam i jeste i nije baš išlo na ruku u prethodnom periodu, ali ovaj dan može najaviti sjajan vikend. Strasti neće nedostajati, to je sigurno.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Uprkos želji i trudu da najvažnije poslovne konce držite u svojim rukama, danas će vam mnogo značiti pomoć osobe od poverenja.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Ljubav: Brzopletost u donošenju zaključaka mogla bi da vam dodatno zakomplikuje polje partnerskih odnosa.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Tipični Jarčevi danas bi mogli da naprave jedan od uspešnijih poslovnih poteza, pod uslovom da dobro taktički prepoznaju situaciju i trenutak delovanja.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Ljubav: Finom i staloženom pričom mogli biste da uspostavite bar jedan novi kontakt sa osobom koja duže vreme pobuđuje vaše interesovanje.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Budite ažurni, ispoštujte dogovorene obaveze, a sve bi moglo biti ispraćeno i pohvalama autoriteta.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ljubav: Prilika za novo poznanstvo trebalo bi da vam se ukaže tokom ovog dana. Ukoliko vam je to u interesu, uživajte u opuštenoj i neobavezujućoj priči, flertu bez nekih većih očekivanja.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Korektan radni dan u granicama realnih očekivanja očekuje većinu osoba rođenih u znaku Riba. Pojaviće se i neke nove mogućnosti koje treba uzeti u ozbiljno razmatranje.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ljubav: Vrlo verovatno da vas danas očekuje neka vrsta preispitivanja i suočavanja sa ljubavnom prošlošću. Bilo bi dobro da sa time raščistite jer vam može ugroziti nastojanje da se približite potencijalno novoj simpatiji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

(Kurir.rs/Zadovoljna/A.G.)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track