ŠOK U KVIZU "ŽELITE LI DA POSTANETE MILIONER" Takmičar pozvao ženu za pomoć, na telefon se javio DRUGI MUŠKARAC (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

OVOME SE NIJE NADAO

ŠOK U KVIZU "ŽELITE LI DA POSTANETE MILIONER" Takmičar pozvao ženu za pomoć, na telefon se javio DRUGI MUŠKARAC (VIDEO)

Zanimljivosti -

Takmičar kviza "Želite li da postanete milioner" ostao je zatečen kad je kao džoker iskoristio da nazove suprugu, a s druge strane se javio muški glas, piše The Mirror.

Kviz koji vodi bivša zvezda "Top Gear-a", Džeremi Klarkson, imao je dosta uzbudljivih trenutaka tokom godina. Gledaoci su svedočili kako ogorčeni takmičari gube zapanjujuće količine novca, ali i kako neki osvajaju milion koji im je promenio život.

Igrač Džej Pi Morgan ostao je šokiran kad je iskoristio pogodnost džoker "pomoć prijatelja", a s druge strane slušalice nije bila njegova supruga koju je hteo da pozove. Učitelj iz Linkolna nije znao odgovor na pitanje vredno 16.000 funti: Koji je od ovih dana deo vikenda u Nemačkoj?, a ponuđeni odgovori glasili su: A) Donnerstag, B) Mittwoch, C) Sonntag ili D) Dienstag.

- Tetka moje supruge živi u Nemačkoj više od 50 godina, te ju je više puta posećivala. Supruga koja bi inače bila u publici, ostala je kod kuće kao moj džoker zovi - rekao je Morgan.

Nakon upućenog poziva na telefon se javio muški glas. Voditelj Džeremi rekao je takmičaru kako se na telefon njegove supruge javio neki muškarac i da se opusti jer je moguće da se radi o potpuno nevinoj situaciji. Kad se Elizabet konačno javila, Džeremi ju je upitao da li je neko s njom.

X su ubrzo preplavili komentari koji su se rugali situaciji.

Želite li da postanete milioner
foto: Printscreen YouTube

- Pitanje za vreme pauze: Ko je muškarac koji se javio na telefon kad je Džej Pi nazvao svoju ženu - glasio je jedan od komentara.

Drugi je dodao kako je prijava na kviz samo jedan od načina za otkrivanje da vas žena vara, pogotovo ako je neko zove da odgovori na pitanje iz "Milionera". Još neki su muški glas s druge strane slušalice povezali s mogućom aferom, dok su drugi tvrdili kako se čulo da se javila automatska sekretarica koja kaže kako nema signala.

Pažljivim slušanjem zaista se može čuti kako se javlja automatski odgovor koji kaže kako nema usluge, Džej Pi je svejedno uzeo novac i kviz napustio 64.000 funti bogatiji.

(Kurir.rs/ Mirror/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

27:07

KVIZ-S06-EP45

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track