SNIMAK KRČKANJA GULAŠA NA TIHOJ VATRI NASMEJAO DO SUZA BALKAN SAMO ZBOG OVOG DETALJA: "Ovaj čovek je sam FAKULTET" (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

OBRNUO IGRICU

SNIMAK KRČKANJA GULAŠA NA TIHOJ VATRI NASMEJAO DO SUZA BALKAN SAMO ZBOG OVOG DETALJA: "Ovaj čovek je sam FAKULTET" (VIDEO)

Zanimljivosti -

Mašine poput bagera olakšavaju ljudima mnoge poslove, međutim video snimak koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama otkrio je još jednu svrhu bagera zbog koje Balkanci ne mogu da prestanu da se smeju.

"Krivac" neverice i smeha među ljudima jeste "davidsenica" profil na TikToku koji je nedavno izbacio video u kom se jasno vidi da se gulaš sprema, ni manje ni više nego u ogromnoj bagerskoj kašiki.

Iako nije poznato gde je video snimljen i ko se setio da gulaš umesto u kotliću sprema u kašiki, zbog originalne ali i pomalo čudne ideje snimak je postao viralan samo nakon par sati od objavljivanja.

A kako se može videti na njemu, iznad pripremljene vatre i žara, gulaš se krčkao u kašiki bagera guseničara.

"Sipaj jednu kašiku"

Ispod videa našli su se različiti komentari, najviše oni duhovite prirode.

"Sipaj meni samo jednu kašiku", "Ovo ima samo kod nas", "Master fakultet", "Molim? Čovek je sam fakultet", "Bog", "Ima smisla, možeš tako i čvarke topiti", "E ovo je već pravi posao i biznis", "Bravo liče, istom kašikom si kopao po kanalizacijama! Dok već danas medalja za glupost", glasili su samo neki od komentara koji su se našli ispod videa.

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

03:02

IZJAVA MAJKE MALE DANKE NAPRAVILA VELIKU NELOGIČNOST U ISTRAZI Radulović otkriva: Kuća je pod ključem, EVO ZAŠTO JE STIGAO BAGER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track