RIBAMA SLEDI DUPLI DOBITAK, A EVO ŠTA VAMA ZVEZDE PORUČUJU: Dnevni horoskop za 13. april 2024. godine! Pogledajte šta vas čeka
Foto: Profimedia

astro

RIBAMA SLEDI DUPLI DOBITAK, A EVO ŠTA VAMA ZVEZDE PORUČUJU: Dnevni horoskop za 13. april 2024. godine! Pogledajte šta vas čeka

Zanimljivosti -

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 13. april 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nešto usporeniji ritam ovog prvog dana vikenda očekuje većinu tipičnih Ovnova. Pozabavite se u opuštenoj atmosferi nekim zapostavljenim obavezama iz prethodnog perioda.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Ljubav: Pokušajte da zajednički rešite nedoumice oko negodovanja druge strane.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Malo umor, malo pad energije tokom ove subote mogu Bikovima doneti nešto usporeniju realizaciju zacrtanih obaveza. Ipak, imaćete dovoljno energije da se posvetite prijateljima.

horoskop, bik
foto: Profimedia

Ljubav: Ovaj dan donosi vam solidnu klimu za uspostavljanje novih poznanstava i pozitivnih ljubavnih vibracija, ali obratite pažnju da se suviše ne zaletite.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Blizanci

Posao: Pred Blizancima je dobar dan za uspešno privođenje kraju obaveza, koje su ostale po strani u prethodnom periodu.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Ljubav: Bez nekih konkretnih ljubavnih akcija tokom ovog dana na ljubavnom planu.

Zdravlje: Umor vam može zadavati prolaznu glavobolju.

Rak

Posao: Potrudite se ove subote da se ne preopteretite obavezama. Ostavite malo slobodnog vremena i za odmor.

horoskop, rak
foto: Profimedia

Ljubav: Vrlo povoljne okolnosti očekuju danas Rakove za pozitivne rezultate gotovo svih ljubavnih akcija. Uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Većina tipičnih Lavova ovaj dan bi zasluženo mogla da iskoristi i posveti se adekvatnoj relaksaciji i odmoru.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Ljubav: Bilo bi lepo da relaksirano provedete dan i u sferi ljubavi – ukoliko nemate neki konkretniji predlog za akciju.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Device bi ove subote mogle da se pozabave sređivanjem zaostalih formalnosti iz prethodnog perioda. Moguće je odlaganje nekog dogovora, ali ne sekirajte se, rešiće se sve pozitivno na kraju.

horoskop, devica
foto: Profimedia

Ljubav: Današnja potencijalna razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom pokušajte da izbegnete strpljenjem i kompromisima.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vaga

Posao: Vrlo dobar i uspešan radni dan mogle bi da imaju osobe rođene u znaku Vage, posebno na polju kreativnosti. Pustite mašti na volju danas.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Ljubav: Obratite pažnju na priče rekla-kazala, odnosno na neargumentovane i zlurade komentare, koji stižu od osoba koje vam inače nisu naklonjene.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Škorpije bi ovu subotu mogle da iskoriste da sa smanjenim tempom radnih aktivnosti više vremena posvete sebi i adekvatnom odmoru.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Ljubav: Evo jednog dana kada vam više pozitivnih okolnosti može ići na ruku da provedete fine momente sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Mogli biste ovu subotu da iskoristite i posvetite se nekom hobiju ili rekreativnoj aktivnosti u prirodi. Uživajte.

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Ljubav: Ukoliko razmišljate o podizanju vaših partnerskih odnosa na viši nivo, dobra je prilika da to iskreno i saopštite.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Realno je da vam ovaj dan donese izvesna usporavanja i dodatno angažovanje na polju realizacije. Stoga, ukoliko nije ništa hitno, odložite.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Ljubav: Potrudite se da ne budete suviše pasivni tokom ove subote. Podelite sa dragom osobom svoje planove i razmišljanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Relativno miran i opušten dan nalazi se pred Vodolijama da se pozabave rutinskim poslovima i eventualno slobodno vreme iskoriste za druženje sa prijateljima i dragim osobama.

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Ljubav: Bez nekih bitnih promena na ljubavnom polju u odnosu na prethodni dan.

Zdravlje: Moguće su stomačne tegobe, vodite računa šta jedete.

Ribe

Posao: Danas možda ne bi trebalo da preterate i preuzimate prevelik deo tereta isključivo na svoja pleća. Raspodelite nešto i na saradnike od poverenja.

horoskop, ribe
foto: Profimedia

Ljubav: Ukoliko imate srodnu dušu po pitanju kreativnosti, onda biste danas mogli da divno spojite lepo i korisno i uživate.

Zdravlje: Moguće oscilacije pritiska.

( Kurir.rs / Zadovoljna / T. B . )

Bonus video:

06:08

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track