SUDBONOSNI "ZAGRLJAJ" JUPITERA I URANA: Nakon 14 GODINA dolazi do MOĆNOG spoja čija će nam energija doneti OVE NOVE PROMENE
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

SUDBONOSNI "ZAGRLJAJ" JUPITERA I URANA: Nakon 14 GODINA dolazi do MOĆNOG spoja čija će nam energija doneti OVE NOVE PROMENE

Zanimljivosti -

Jupiter i Uran se sastaju svakih 14 godina i zajedno stvaraju neverovatno moćnu energiju.

Jupiter i Uran se spajaju u retkoj i sudbonosnoj konjunkciji od 20. aprila 2024. godine u znaku Bika. Iako ovaj dan predstavlja vrhunac konjunkcije, energija je prisutna već duže vreme.

Jupiter
foto: Youtube/Printscreen

Planeta ekspanzije susreće se sa planetom inovacija

Jupiter je planeta ekspanzije, obilja, uspeha i sreće. Smatra se srećnom planetom i pomaže nam da se fokusiramo na širu sliku i radujemo se budućnosti. Uran je planeta inovacija, promena i buđenja.

Takođe, smatra se planetom budućnosti i vlada stvarima poput tehnologije i napretka, koji nas mogu odvesti u novu revoluciju. Na ličnom nivou, Uran nam pomaže da probudimo osećanja slobode i autentičnosti. Podstiče nas da prekršimo pravila i da razmišljamo svojom glavom.

Susret Jupitera i Urana u Biku 2024. godine

Horoskop, Astrologija, Planete
foto: Shutterstock

Dolazak Jupitera i Urana u Bik takođe daje više naznaka o tome šta nas čeka. Bik vlada novcem, poljoprivredom i životnom sredinom, tako da su to sve oblasti koje mogu biti izložene u ovom tranzitu. Možda ćemo videti neke nove inovacije kada je u pitanju poljoprivreda ili snabdevanje hranom.

Šta za nas znači konjunkcija Jupitera i Urana?

Na intimnijem nivou, Jupiter i Uran nas podstiču da počnemo da menjamo svoje misli o uspehu i bogatstvu. U zapadnim kulturama imamo tendenciju da povezujemo svoju svrhu i uspeh sa karijerom. Međutim, ova ideja ili vrednost polako počinje da se menja, piše Sensa.rs.

horoskop
foto: koi88 / Alamy / Alamy / Profimedia

Zašto bismo svoju svrhu povezivali samo sa radom? Iako naša karijera ima veliki deo, vrednost koju joj pridajemo kao društvo se menja, a možda je to nešto što će postati jasnije kako se Jupiter i Uran spoje.

Uran želi da se oslobodimo društvenih normi i da ne radimo stvari samo zato što to rade svi drugi. On nas podstiče da razmišljamo svojom glavom i potrebu da sledimo svoj istinski autentični poziv.

Kao srećna planeta, Jupiter definitivno može da širi svoj magični uticaj, a ako se okupimo u ovoj konjunkciji, postoji velika šansa da ćemo se osećati srećno radeći nešto što inače ne volimo da radimo.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs/J.M.)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track