NEDELJNI HOROSKOP OD 28. APRILA DO 4. MAJA Rak da pazi šta potpisuje, Biku ženska osoba pravi PAKAO na poslu, a oni se ZALJUBLJUJU
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. APRILA DO 4. MAJA Rak da pazi šta potpisuje, Biku ženska osoba pravi PAKAO na poslu, a oni se ZALJUBLJUJU

Zanimljivosti -

Usamljene Device će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će tajanstveno osvojiti njihova srca. Strelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću.

Ovan

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Posao: U kreativnoj ste fazi, dinamični i društveni. Merkur u vašem znaku pogoduje zavidnoj koncentraciji, snalažljivosti i ostvarenju poslovnih kontakta. Odlično ćete se nositi s raznovrsnim intelektualnim izazovima.

Ljubav: Planete će se pobrinuti da vam ne manjka prigoda za flert i strastvena zaljubljivanja. Stoga vam već i ova nedelja u život može doneti osobu koja će vas osvojiti svojim šarmom. I kod onih koji su u braku dolaze dani u kojima će biti više bliskosti.

Zdravlje: Druženje s prijateljima i boravak na svežem vazduhu imaće izuzetno blagotvoran učinak na vaše raspoloženje. No moguće su tegobe s venama, alergijama ili osetljivom kožom lica i tela.

Najbolji dan: 1. maj

Najlošiji dan: 28. april

Bik

horoskop, bik
foto: Profimedia

Posao: Vladavina vašeg znaka istaći će vašu komunikaciju i dosetljivost, pa iskoristite dobre planetrane uticaje i utirite put poslovnom uspehu. Ženska osoba na poslu pravi vam probleme, ali ćete je lukavo izbaciti iz „igre“.

Ljubav: Izvesno je da ćete u ovoj nedelji postići primirje i dogovor oko pitanja koja su u izazivala rasprave i svađe. Osećaj pripadnosti i bračni i ljubavni sklad dobiće na značaju. Pravi je trenutak za korak dalje u pravcu produbljivanja odnosa.

Zdravlje: Venera u vašem znaku doprineće vašem boljem raspoloženju. No i dalje ste u periodu pojačanog gubitka energije, a i porodične napetosti vas uznemiruju. Nemojte se osamljivati jer će to produbiti nezadovoljstvo.

Najbolji dan: 29. april

Najlošiji dan: 2. maj

Blizanci

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Posao: Planete vam daruju snalažljivost i brze reakcije. Usmerite ove osobine na posao ili zaradu, rezultati zasigurno neće izostati. Počećete bolje da zarađujete ili će neki zaostali honorari napokon biti isplaćeni.

Ljubav: Često s partnerom nećete biti na istoj talasnoj dužini. Vi ćete pričati jedno, a on čuti nešto sasvim drugo. Slično će biti i s interesovanjima koji će se više sukobljavati nego prožimati. Slobodni - vaš izabranik bi mogao da bude u vezi ili braku pa pripazite.

Zdravlje: Bićete društveni i zabavni i jedva čekati da vas neko pozove na ples, neku društvenu manifestaciju i slično. No nepovoljno aspektovano Sunce moglo bi da vam donese probleme s alergijama ili probavne tegobe.

Najbolji dan: 1. maj

Najlošiji dan: 3. maj

Rak

horoskop, rak
foto: Profimedia

Posao: Nepovoljan Merkur upozorava da pazite na izjave, potpisivanje ugovora i saradnike. Nečija reč uperena protiv vas prisiliće vas na suočavanje s propustima. Pazite kakve odluke donosite, mogle bi da budu pogrešne!

Ljubav: Nećete se naći uvređeni kada vam partner otvoreno kaže šta mu smeta kod vas. Oboje ćete u miru razgovarati o prošlim danima i shvatiti da je kriza bila korisna, jer vam je pomogla da na jedan dublji način shvatite svoj ljubavni odnos.

Zdravlje: S vašim zdravijem ne bi trebalo da bude većih problema. Vladavina Bika je na vašoj strani pa ste dobro raspoloženi, naročito za druženja i zabave. Prijaće vam vikend izleti, planinarenje, trčanje ili vožnja biciklom.

Najbolji dan: 4. maj

Najlošiji dan: 30. april

Lav

horoskop, lav
foto: Profimedia

Posao: Sjajno ćete se snalaziti u timskom radu, a vaše prošle zasluge sada će vam otvorit put napretku. Ako poslujete s inostranim firmama, sklopićete ugovor zbog kog će vas šef pohvaliti. Skretaćete pažnju na sebe.

Ljubav: Opterećenost brigama ili novim odgovornostima crpiće vašu energiju, onemogućavajući vas da se posvetite partneru ili pokušate da ostvarite kvalitetniji odnos. Iako su emotivni problemi na pomolu, planete u velikoj meri pomažu da ih i rešite.

Zdravlje: Morate pojačano da vodite brigu o sebi. U periodu ste stresa pa nemirno spavate, a možda ste izgubili i apetit. No zato imate dobro aspektovan društveni život pa su prijatelji tu da vas zabave i oraspolože.

Najbolji dan: 28. april

Najlošiji dan: 2. maj

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Posao: Zakašnjele isplate biće vam isplaćene, a dugovi napokon rešeni. Dobar uticaj Sunca čini vas omiljenim kolegom ili šefom, a otvaraju vam se i neke nove mogućnosti vezane za inostranstvo.

Ljubav: Usamljeni će biti nagrađeni pojavom srodne duše koja će tajanstveno osvojiti njihovo srce. Vašu vezu će krasiti izuzetno dobra komunikacija – vi i simpatija imaćete mnogo dodirnih tačaka, koje će potencirati još veću bliskost i uzajamnost.

Zdravlje: Ako vas muče neke tegobe već duže vreme, ovo je odlična nedelja da obavite preglede ili dobijete novu terapiju kojom ćete biti jako zadovoljni. Pripazite na ishranu, naročito ako već imate tegoba s jetrom i žuči.

Najbolji dan: 29. april

Najlošiji dan: 3. maj

Vaga

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Posao: Izbegavajte suočavanje sa šefovima, nemojte da forsirate tamo gde biste mogli da budete povređeni ili poniženi. Radije elegantno potražite zaobilazne puteve do cilja ili pričekajte dok se situacija ne raščisti.

Ljubav: Pobliže ćete upoznati osobu koju već dugo posmatrate. No možda ćete biti razočarani jer ste očekivali previše od nje. Pogrešićete ako svoj ljubavni život budete upoređivali s tuđim ili prihvatali životna merila i kriterijume drugih ljudi.

Zdravlje: Bićete u centru pažnje šta god radili, a to će vas neopisivo nervirati. Bračni ili poslovni odnosi prolaze kroz napetu fazu, na šta odlazi većina vaše energije. Pripazite na bešiku, jajnike i prehladu.

Najbolji dan: 1. maj

Najlošiji dan: 3. maj

Škorpija

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Posao: U trenucima poslovne opterećenosti ili osećaja da vas na poslu malo ko razume, pouzdajte se prvenstveno u sebe. Vi ipak najbolje znate koliko vredite. Pazite se verbalnih iskrica sa šefom – ne dajte da se uvučete u rasprave.

Ljubav: Privlačiće vas intelektualne i komunikativne osobe. Na početku površna veza, brzo će se pretvoriti u vrlo dubok i strastven odnos. Oni koji su u dužim vezama, biće nepoverljivi prema partneru, naročito ako sumnjanju u postojanje konkurencije.

Zdravlje: Neprijatna poslovna situacija ili svađa s koleginicom, biće razlog vaših probavnih tegobama i nerviranja. No zdravstveno ste u dobrom periodu pa ćete se od svake boljke i stresa brzo oporavljati.

Najbolji dan: 4. maj

Najlošiji dan: 2. maj

Strelac

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Posao: Suočićete se s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću pa nemojte ništa odlagati, nego pokušajte da rešite. Našli ste se pred izazovom koji možete savladati samo uz povećanu samodisciplinu.

Ljubav: Plenićete pažnju osoba sličnih intelektualnih interesovanja i pogleda na život. Zainteresovaćete se za nekoga koga već poznajete iz komšiluka, škole, fakulteta ili iz poslovnog okruženja. Ako ste u braku, oživeće vaš seksualni život.

Zdravlje: Ljubavni život je najsvetlija tačka ove nedelje pa će vam zaljubljenost iii stabilan bračni život omogućiti da se i sami dobro osećate. Manje tegobe koje bi mogle da se pojave, biće vezane za nemir i nesanicu.

Najbolji dan: 1. maj

Najlošiji dan: 4. maj

Jarac

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Posao: Planete vam donose veću sposobnost intelektualnog rada i ojačanu moć kritičkog rasuđivanja. Ako radite kreativan ili medijski posao isticaćete se sposobnostima, organizacijom i dobrim uspehom.

Ljubav: Podrška koju dajete porodici sada je i više nego važna. S obzirom na to da teško uspostavljate ravnotežu na relaciji posao – kuća, nemojte dozvoliti da ukućani previše osete da ste svu energiji dali poslu, a njih zakinuli. Samci, zaljubićete se!

Zdravlje: Uživate podršku vladavine Bika pa ste se prolepšali, a ni energije vam ne nedostaje. Bićete okrenuti zabavi i društvu, ali ni na sportske aktivnosti nećete zaboraviti. Često ćete trčati, šetati i skidati kilograme.

Najbolji dan: 30. april

Najlošiji dan: 28. april

Vodolija

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Posao: Istaći ćete se svojim radom i osetiti se sigurnim na sadašnjem položaju. Ne razmišljajte o velikim problemima, radije se posvetite trenutnim poslovima, čiji će vam uspesi ojačati samopouzdanje.

Ljubav: Neki od vas planiraće bračni život, a drugi će hteti da se odvoje od roditelja i započnu svoj prvi, samostalni život bez njih. Šta god sad odlučite, budite istrajni i ne odustajte. Ne slušajte savete drugih, samo će vas nepotrebno zbuniti.

Zdravlje: Kašalj i grlobolja biće povezani s prekomernim uživanjem u cigaretama. Smanjite pušenje. No sa zdravljem nećete imati većih problema. Bićete izrazito izdržljivi, a od psihičkih tegoba moguća je jedino nesanica.

Najbolji dan: 2. maj

Najlošiji dan: 29. april

Ribe

horoskop, ribe
foto: Profimedia

Posao: Ljudi će vas iritirati, naročito njihovo uplitanje u vaše poslove i odluke. Dobrog saveznika imaćete u ženskoj osobi koja je vrlo mudra i odlučna. Njeni saveti mogli bi da vam otvore oči da spoznate koji je put ispravan, a koji nije.

Ljubav: Zavodićete rečima, inteligencijom i govorom tela. Vaša duhovitost i neposrednost, ali i erotičnost biće udica na koju će se "loviti" osobe suprotnog pola. Život u vezi ili braku postaće vam bezbrižniji i veseliji u odnosu na prošle nedelje.

Zdravlje: Vladavina Bika zaslužna je za vašu energičnost pa ste prisutni svugde gde se nešto događa. No mnogo radite i prilično ste pod stresom pa će vam prijati trenuci opuštanja i dužeg spavanja.

Najbolji dan: 3. maj

Najlošiji dan: 1. maj

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S)

Bonus video:

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track