OVA MIRISNA NOTA AFRODIZIJAK JE ZA MUŠKARCE: Odabir parfema može da bude vaš TAJNI ADUT, nijedan neće moći da vam odoli, evo zašto
Foto: Shutterstock

lepota mirisa

OVA MIRISNA NOTA AFRODIZIJAK JE ZA MUŠKARCE: Odabir parfema može da bude vaš TAJNI ADUT, nijedan neće moći da vam odoli, evo zašto

Zanimljivosti -

Stručnjaci za parfeme tvrde da određeni mirisi mogu značajno uticati na emocionalne reakcije ljudi. Mirisi mogu imati snažan uticaj na privlačnost, a vanila se posebno ističe kao afrodizijak koji privlači muškarce slatkim i prijatnim aromama. Ovaj miris ne samo da kod muškaraca izaziva prijatne osećaje, već i podstiče njihovo senzualno raspoloženje.

Parfem, miris, mirisanje, parfemisanje
foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia.

Vanila: Više od običnog mirisa

Vanila nije samo popularan sastojak u parfemima zbog svog prijatnog mirisa, već i zbog svojih aromaterapijskih svojstava. Poznato je da vanila može smiriti živce i smanjiti stres, što dodatno doprinosi njenoj privlačnosti.

parfem
foto: Shutterstock

Mirisi igraju ključnu ulogu u našim životima, utičući na raspoloženje i emocionalne reakcije. Parfemi sa notama vanile posebno se izdvajaju kao moćan alat za zavođenje i stvaranje bliskosti. Uz pravilnu primenu, vaš omiljeni vanila parfem može postati vaša tajna moć za privlačenje muškaraca i stvaranje nezaboravnih trenutaka. Sledeći put kada budete birali parfem, razmislite o vanili kao vašem skrivenom adutu za osvajanje srca onoga koga želite da impresionirate.

Tajna zavođenja leži u parfemu

Parfem, miris
foto: Profimedia

Ako želite da privučete pažnju muškarca ili da zavedete onoga koji vam se dopada, odaberite parfem sa izraženom notom vanile. Teško će moći da odoli takvom mirisu. Alternativno, možete koristiti i dezodorans ili losion za telo sa vanilinim mirisom. Parfem sa notama vanile može postati vaš tajni adut za privlačenje pažnje i osvajanje srca. Njegov senzualni i topli miris stvoriće atmosferu punu strasti i romantike, čineći vaš susret nezaboravnim.

Kako da vam parfem što duže traje na koži

Da bi parfem na koži trajao što duže, primenite trik nanošenja odmah nakon tuširanja, dok je koža još vlažna, jer će tako bolje upiti miris. Nakon tuširanja, kožu nežno osušite tapkanjem peškirom, nanesite losion za telo, a zatim i parfem. Ovaj postupak pomaže da miris duže ostane intenzivan i privlačan.

parfemisanje, parfem
foto: YAY Media AS / Alamy / Alamy / Profimedia

Osim toga, važno je nanositi parfem na određene tačke, kao što su ručni zglob, iza ušiju, na vrat i početak grudi. Ove tačke zrače toplotom koja pomaže u širenju mirisa tokom dana. Možete i blago poprskati kosu, jer će se miris zadržati duže na kosi nego na koži.

(Kurir.rs/SrećnaRepublika/J.M.)

Bonus video:

05:43

Ritual oko tamjana—miris koji spaja davninu i savremeno doba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track