ČULI SMO ZVUKOVE, A ONDA SMO VIDELI JEDNU JEZIVU SOBU: Bračni par iznajmio stan preko popularnog sajta za smeštaj, a tamo - HOROR
Foto: Printskrin/ Tik Tok

STRAŠNO ISKUSTVO

ČULI SMO ZVUKOVE, A ONDA SMO VIDELI JEDNU JEZIVU SOBU: Bračni par iznajmio stan preko popularnog sajta za smeštaj, a tamo - HOROR

Zanimljivosti -

Porodica iz Kanzas Sitija u državi Misuri postala je viralna na TikToku nakon što je objavila uznemirujući video iz stana koji je preko Airbnba unajmila za potrebe porodičnog putovanja u Čikago, Ilinois. Ksena Habaši ispričala je kako je odmah nakon ulaska u podrumski stan primetila da nešto nije u redu.

"Primetila sam da je bilo toliko nasumičnih vrata koje nisu bile prikazane u oglasu", rekla je Ksena Habaši za Newsweek, dodajući kako su se ona i rođak spremali za spavanje kad su primetili upaljeno svetčo u jednoj od zaključanih soba. Uz pomoć viljuške uspeli su da otvore vrata, a imali su šta i da vide... Naime, pronašli su prostoriju koja podseća na tajnu tamnicu. Ksena je videla "drvena vrata s bravama" i "lance na zemlji", a u jednom je trenutku primetila i drvena vrata koja "idu još niže" u utrobu zgrade. Scena je podsećala na horor "Barbarian" iz 2022. godine, o ženi koja otkriva da je u kući koju je rezervisala već boravio stranac.

@notxh2 Left the next morning because we kept hearing noises 😣 there was more to it, pt 2?? #scary #haunted #airbnb ♬ Hoist the Colours - Colm R. McGuinness

"Gledala sam Barbarina mesec dana pre i šalili smo se pre nego što smo stigli govoreći ‘Zamisli da se nešto poput Barbarina dogodi‘! Onda je soba bila baš kao u filmu!", rekla je Ksena. Što je još gore, ispričala je da su počeli da čuju "lupkanje" pa su odlučili da kontaktiraju vlasnika i Airbnb.

"Imali smo ta vrata blokirana stolom i smotanim peškirom ispod ručke kako se ne bi mogla pomaknuti. Nismo mogli da spavamo. Ostali smo budni do jutra, stalno smo čuli zvukove, a pre nego što smo otišli odlučila sam da snimim taj video i neočekivano je postao viralan", prepričala je. Njena dva video klipa skupila su više od 10 miliona pregleda, a korisnici spomenute društvene mreže komentarisali su kako je bila hrabra što je ostala da noći.

Airbnb je porodici ponudio povraćaj novca za ono što je Ksena nazvala "strašnim iskustvom".

( Kurir.rs / Newsweek / Jutarnji.hr / T.B. )

Bonus video:

10:00

ZGRADA NARODNOG MUZEJA U PODRUMU KRIJE JEZIVU TAJNU: Zbog JEDNOG razloga i danas UTERUJE STRAH u kosti (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track