DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JUN: BLIZANCI će konačno skupiti hrabrost da priđu simpatiji, a pred RIBAMA dan za papirologiju i ugovore
Foto: Shutterstock

astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JUN: BLIZANCI će konačno skupiti hrabrost da priđu simpatiji, a pred RIBAMA dan za papirologiju i ugovore

Zanimljivosti -

Novi dan je prilika za nove mogućnosti. U nastavku pogledajte šta vam je zvezdano nebo pripremilo za danas. Horoskopski znaci biće na velikom izazovu, a nekima će cvetati ruže.

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Promenu u radnom okruženju mogu da očekuju Ovnovi koji se bave finansijama i trgovinom. Proširujete krug saradnika. Posvetite više vremena svom partneru jer sve više dolazi do otuđenja između vas. Prehlada, moguća je i temperatura, što vam nikako ne odgovara za vreme toplog vremena.

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Novi elementi u karijeri sastojaće se u početku privatnog biznisa i širenju kruga saradnje s novim saradnicima. Uspešno ćete rešiti problem na porodičnom nivou. Konstruktivan razgovor s partnerom rešiće sporno pitanje. Bol u lumbalnom delu kičme.

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Zaključenje ugovora i saradnja sa inostranstvom mogu biti glavne teme ovog perioda. Moguć je početak rada na velikom projektu. Ovaj dan pruža vam priliku da priđete osobi s kojom se dugo srećete, a ne smete da joj priđete. Reumatične ruke.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Period je povoljan za to da aktivirate još jedan izvor prihoda. U ovom periodu jedan vaš hobi može postati više od toga. Ljubavna dilema obeležiće ovaj period. Dopadaju vam se istovremeno dve osobe, i to na različit način. Plivanje loše deluje na vaše čulo sluha.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Uspeh u kreativnim zanimanjima i realizacija jedne inovativne ideje, to su glavna obeležja ovog dana na poslu. Osoba koju ste nedavno upoznali opseda vaše misli sve vreme. Uskoro vas očekuje romantičan sastanak. Puni ste negativne energije, budite u samoći neko vreme.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Napredak u karijeri ostvarićete profesionalnim usavršavanjem. Unapređenje finansijske situacije. Problem u okviru porodice ili s nekim od vaših ukućana zahteva da bude vrlo brzo rešen. Prevazići ćete to timski. Muče vas sinusi, potražite savet stručnjaka.

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Vage očekuje uspeh u kreativnim zanimanjima i prosveti u narednom periodu. Povećan obim posla dovešće do poboljšanja finansija. Osećate da ste u delikatnoj situaciji jer vam se sve više dopada osoba s kojom poslovno sarađujete. Glavobolja, potiče od povišenog pritiska.

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Povećan obim posla vas očekuje ukoliko ste u oblasti uslužnih delatnosti i ugostiteljstva. Bolja finansijska situacija. Partner je počeo da se udaljava i imate osećaj da ste dva različita sveta. Neophodno je da se više otvorite. Izuzetno vam je suva koža, pojačajte unos vode.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Neophodno je da sprovedete reorganizaciju poslovanja da bi stvari bolje počele da funkcionišu. Finansijski dobitak. Partner će vam danas prirediti lepo iznenađenje. Vaš odnos kreće se uzlaznom putanjom. Zadovoljni ste sobom, dobro ste raspoloženi.

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Četiri planete danas borave u vašem znaku i donose vam pojačanu dinamiku na svim planovima. Unapređenje u karijeri. Poseban emotivni naboj prožima ovaj dan, pa će vaš odnos s partnerom obeležiti posebna nežnost. Poklonite više pažnje nezi kože.

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Zakulisne radnje i manipulacije koje se odvijaju iza vaših leđa mogu tek kasnije biti otkrivene. Neko gradi rivalski odnos s vama. Možete se upustiti u vezu koja može postati mnogo ozbiljnija nego što se to čini na prvi pogled. Glavobolja, napeti ste u poslednje vreme.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ovaj dan protiče u znaku važnog poslovnog dogovora. Danas možete potpisati važan ugovor o dugoročnoj saradnji. Ribe koje su u braku danas mogu da naiđu na nesporazume s partnerom i ljubomorne scene. Obratite pažnju na obuću koju nosite.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track