Ruski energoterapeut Maksim Osipov ponovo u Beogradu
Foto: Promo

Ruski energoterapeut Maksim Osipov ponovo u Beogradu

Život -

Svetski priznati energoterapeut Maksim Osipov zbog velikog interesovanja boraviće ove godine po treći put u Beogradu, od 9. septembra.

U svojoj tridesetogodišnjoj praksi, Osipov je dobio mnoga priznanja kao što su zlatna medalja sa Međunarodnog kongresa Elita i diploma zlatne ruke za najboljeg iscelitelja u Rusiji. Ipak, bez obzira na značajne nagrade i veliki broj ljudi kojima je pomogao, ovaj svojevrsni magistar narodne medicine ostaje skroman. Kaže da ljude ne leči, već im pomaže da ponovo uspostave narušenu ravnotežu da bi mogli sami da se izleče.

“Nisam čudotvorac i ne obećavam čuda, već sam samo podrška i pomoć kod lečenja raznih bolesti“, kaže Osipov.

foto: Promo

Zavidne rezultate beleži kod problema kao što su: migrena, išijas, bol u leđima i kičmi, artritis, reumatska oboljenja, problemi sa bubrezima i kamenom u žuči, problemi s cirkulacijom, motoričke poteškoće, dijabetes, povećan krvni pritisak... Uspeh takođe beleži kod psihičkih problema kao što su depresija i stres, a pomagao je i brojnim parovima koji nisu mogli da imaju decu. Rezultati koje postiže kontaktnom masažom kičme i masažom bez kontakta kojom reguliše tokove energije u telu pojedinca i stabilizuje neravnotežu energije unutar tela, su neverovatni.

Maksim Osipov će gostovati u hotelu “Slavija”, u Beogradu, a termin za terapiju možete rezervisati na broj telefona +38164 5887340.

Prom tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track