DA LI TRPITE BOLOVE U RAMENIMA? Ovo će vam pomoći u eliminisanju tegoba!
Foto: Promo

DA LI TRPITE BOLOVE U RAMENIMA? Ovo će vam pomoći u eliminisanju tegoba!

Život -

Bolovi u ramenu mogu da se jave nevezano za životnu dob i fizičke aktivnosti, ali najviše pogađaju sportiste, one čiji posao zahteva stalno podizanje teških stvari i, naravno, stare čije se kosti i mišići „troše“. Kada rame počne da vas boli, to je znak da odmah treba nešto da preduzmete, jer će u suprotnom bolovi postati intenzivniji i učestaliji. Pogledajte OVDE šta vam je činiti.

Ako imate bolove, sigurno ste do sada probali brojne kremice, gelove i kako vam nisu pomogli, odlučili ste da odustanete. Nipošto! Ono što će vam pomoći da ublažite, pa čak i u potpunosti eliminišete bolove jeste specijalni STEZNIK ZA RAME! Zašto je on specijalan? Zato što za razliku od brojnih drugih može I DA GREJE I DA HLADI!

Naime, ovaj steznik ima deo koji se stavlja na rame i fiksira podesivim trakama za drugo rame. On sa unutrašnje strane ima džepić u koji se stavlja kesica sa gelom koja može i da se rashladi i da se ugreje, sve zavisi od toga šta vam više prija i šta vam je realno potrebno za boljku koja vas muči. Hladi se u zamrzivaču ili frižideru, a greje u vrućoj vodi. Držaće temperaturu dovoljno dugo da ne morate svaki čas da ustajete i ponovo ga grejete/hladite i ublažiće, pa čak i u potpunosti otkloniti tegobe.

foto: Promo

Da li postoji u Srbiji? Da, i to danas može da se poruči po SPECIJALNOJ CENI od 1.490 rsd pozivom na broj telefona 011/6 888 999 ili OVDE.

Veličina steznika je univerzalna i mogu ga koristiti i muškarci i žene. Trake se po potrebi mogu zategnuti ili popustiti kako vas steznik ne bi žuljao. Nema ograničen rok trajanja niti ograničeno vreme nošenja.

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja