Najnovije vesti

TEGOBE SA PROSTATOM KOD SVAKOG DRUGOG MUŠKARCA IZAZIVAJU VELIKE PROBLEME: Rešite ovu nelagodnost na prirodan način!
Foto: Profimedia

TEGOBE SA PROSTATOM KOD SVAKOG DRUGOG MUŠKARCA IZAZIVAJU VELIKE PROBLEME: Rešite ovu nelagodnost na prirodan način!

Zdravlje

Upala prostate je često oboljenje i bar jednom u životu oko 15% muške populacije vodi bitku sa njom. Simptomi su izuzetno neugodni, praćeni jakim bolom. S obzirom na to da je prostata žlezda koja je deo muškog polnog sistema, zanemarivanje problema, kao i pogrešan pristup lečenju, u većini slučajeva dovodi do pojave impotencije. Stanite na put ovoj tegobi uz pomoć prirode! Istraživači organskih proizvoda uspeli su da stvore moćnu formulu, zasnovanu isključivo na prirodnim supstancama, koja poboljšava funkciju prostate. U pitanju su biljne kapi – Prosta Drops.

Prosta Drops preparat napravljen je od biljaka za koje je naučno dokazano da su korisne za poboljšanje funkcije prostate. Prirodni sastojci koji se nalaze u sastavu biljaka mogu vam pomoći da poboljšate cirkulatorni sistem, normalizujete proces mokrenja, povećate imunitet i povećate libido. Najvažnije supstance sadržane u ovom proizvodu su sastojci biljaka: Equiseti 20%, Calendulae 20%, Visci 20%, Petasites 15%, Corylus 15%, Linatia Vulgaris 10%.

Hangar
foto: Promo

Antibakterijsko i antiseptično delovanje Prosta Drops kapi značajno smanjuje broj patogenih bakterija i mikroorganizama koji uzrokuju prostatitis. Ovaj proces u osnovi doprinosi uklanjanju uzroka ove disfunkcije. Bioaktivni biljni ekstrakti imaju vrlo jaka antiinflamatorna, antioksidativna i regenerativna svojstva krvnih sudova, a uz to stimulišu mikrocirkulaciju u tkivima žlezda i pomažu u obnavljanju pogođenih funkcija. Zbog diuretičkog dejstva organskih sastojaka, uklanjaju se poremećaji mokrenja i ublažavaju upale i grčevi.

Redovnom upotrebom Prosta Drops kapi povećava se protok urina i postepeno smanjuje česta potreba za mokrenjem, posebno noću. Neudobnost, osećaj sagorevanja, kao i osećaj nepotpunog pražnjenja bešike i druge neprijatne senzacije postepeno će se smanjivati, a proces mokrenja postaće lakši. Poboljšava se regeneracija funkcije prostate i uretre, doprinosi se obnavljanju normalnog polnog života i plodnosti, kao i povećanju potencije i libida. Kontinuirana upotreba Porsta Drops kapi može pomoći u sprečavanju pogoršanja prostatitisa i s njim povezanih poremećaja seksualnog zdravlja.

Prosta Drops kapi naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po PROMO ceni od 2.590 rsd! Ukoliko naručite 2 bočice, treću dobijate gratis.

*Celokupnu ponudu preparata pogledajte klikom OVDE.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...