Otvoren MediGroup Dom zdravlja na Voždovcu
Foto: Soultime media

Najveći privatni zdravstveni sistem širi mrežu svojih ustanova

Otvoren MediGroup Dom zdravlja na Voždovcu

Život -

U okviru novog MediGroup Doma zdravlja, građanima Voždovca dostupni su specijalistički pregledi, laboratorijske analize i apoteka, dok će vrhunski stručnjaci brinuti o zdravlju građana uz pomoć najsavremenije opreme.

Crvenu vrpcu simbolično je presekla Marija Rabrenović, operativna direktorka MediGroup sistema, na ceremoniji povodom zvaničnog otvaranja i tako označila početak rada novog Doma zdravlja.

„Upravo smo otvorili osmi MediGroup Dom zdravlja u Beogradu, a prvi na Voždovcu, što znači da će stanovnici ovog dela glavnog grada sada brže i jednostavnije moći da dobiju stručnu zdravstvenu uslugu. Pre svega, sada smo bliži pacijentima u blizini kružnog toka Trošarina, kao onima koji žive na Banjici, Autokomandi, Miljakovcu, u naseljima Stepa Stepanović, Voždove kapije i Braće Jerković.“, istakla je Rabrenović i dodala da će u ovoj ustanovi raditi više od 30 stalno zaposlenih ljudi, kao i veliki broj konsultanata iz cele zemlje.

MediGroup
foto: Soultime media

MediGroup je nedavno otvorio prvi Dom zdravlja u Nišu, čime je nastavljena ekspanzija najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji, usmerenog na pružanje zdravstvenih usluga u jedinstvenom i prepoznatljivom sistemu.

„U planu nam je da našu mrežu ustanova i dalje širimo, a ponudu unapređujemo i prilagođavamo našim korisnicima. Cilj nam je da naše ustanove svima budu u blizini, a da naši pacijenti budu zadovoljni. Istovremeno, kontinuirano ulažemo u najsavremeniju opremu i dalje usavršavanje našeg stručnog medicinskog i tehničkog kadra. Ponosni smo na činjenicu da smo preporuka naših pacijenata i upravo to nam je najveća inspiracija za sve što radimo“, rekla je Rabrenović.

MediGroup
foto: Soultime media

Na adresi Bulevar oslobođenja 321, u novom MediGroup Domu zdravlja na Voždovcu biće dostupne usluge iz oblasti opšte, interne i fizikalne medicine, kardiologije, endokrinologije, gastroenterologije, ginekologije, pedijatrije, dermatologije, otorinolaringologije i stomatologije. Na jednom mestu, građanima će na raspolaganju biti sve laboratorijske analize i apoteka.

MediGroup
foto: Soultime media

Povodom početka rada, građanima je obezbeđeno 20% popusta na specijalističke preglede iz oblasti pedijatrije, otorinolaringologije i dermatologije, do kraja godine.

Radno vreme MediGroup Doma zdravlja biće od 7 do 21 časa radnim danima, a subotom od 8 do 17 sati, dok će usluge i saveti zdravstvenih radnika iz Kontakt centra biti dostupni 24 sata, na dobro poznatom broju telefona 011 40 40 100.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track