Fotografija kojom je supruga Aleka Boldvina nasmejala i raznežila javnost
Foto: Profimedia

Lepota majčinstva

Fotografija kojom je supruga Aleka Boldvina nasmejala i raznežila javnost

Žena -
Hilarija Boldvin objavila je na svom Instagram profilu zanimljivu fotografiju koju su prokomentarisali mnogi. Evo i zbog čega

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Yumama.com

Instruktorka joge i supruga čuvenog glumca Aleka Boldvina veoma često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli neverovantne, duhovite i nežne fotografije iz svog privatnog života. Tako Hilarija, iako trenutno očekuje drugo dete, skoro svakodnevno oduševljava javnost svojim joga umećem, ali i pokazuje koliko uživa u majčinstvu. Poslednjom fotografijom na svom Instagram profilu, ova poznata mama ponovo je nasmejala i raznežila mnoge fanove. Naime, ona je uporedila svoj zagrljaj sa ćerkicom Karmen sa zagrljajem gorile i njenog mladunčeta, što je i ilustrovala odgovarajućom fotografijom, koju je nazvala “Lepota majčinstva”.

Sa sajta Yumama.com preporučujemo još:Zbog čega je Hilarija Boldvin supermama? (FOTO)Očaravajući porodični portreti iz životinjskog carstva (FOTO)Fotografije na kojima poznate mame doje bebeMajčinstvo u dva i po minuta (VIDEO)Drugarstvo u zoološkom vrtu: Mala deca i velike životinje (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track