Ovo je najzgodniji naslednik jedne od najbogatijih srpskih porodica! (FOTO)
Foto: Story

Devojke, spremite se

Ovo je najzgodniji naslednik jedne od najbogatijih srpskih porodica! (FOTO)

Žena -
Da li ste imali priliku da vidite kako izgleda dvadesetogodišnji naslednik dinastije Karić? Zažalićete što niste ranije!
1 / 5 Foto: Story

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Story.rsIako su razvoj započeli u siromaštvu, članovi porodice Karić danas se mogu pohvaliti titulom jedne od najbogatijih i najpoznatijih porodica Srbije,kojusu zaslužili ulaganjem velikog truda i napora.

Ugledajući se na uspešne roditelje, većina mlađih članova porodice odlučila je da se školuje u nekim od najuglednijih obrazovnih ustanova u inostranstvu, a mnogi od njih sada grade uspešne karijere kako u Srbiji, tako i u svetu.

Jedan od njih je svakako i dvadesetogodišnji Janićije, sin Saše i Radice Karić, koji živi u Los Anđelesu i uspešno se bavi tenisom.

Mlladi Janićije, koji je Devica u horoskopu, svojim izgledom već je privukao veliku pažnju javnosti, a posebno pripadnica nežnijeg pola.

O njegovoj popularnosti svedoči i veliki broj sledbenika na društvenim mrežama, na kojima često objavljuje fotografije iz svakodnevnog života, a najviše pažnje svakako privlače one kojima pokazuje svoje savršeno oblikovano telo. Na Facebooku ima skoro 20.000 fanova, a na Twitteru čak 93.600 pratilaca.

http://www.youtube.com/watch?v=a-0JuKBDzC4

Sa sajta Story.rs preporučujemo još:

Porodica Karić obeležava slavu Sveti Jovan u vili na DedinjuOvako je suprug iznenadio Elenu Karić za godišnjicu braka (FOTO)Elena Karaman Karić: Naše rajsko skrovišteElena Karaman Karić: Ostvarila sam svoj san Ćerka je jednog od najbogatijih muškaraca na svetu, a ponaša se sasvim obično

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track