(VIDEO) LJUBAV NE ZNA ZA GODINE: Imao je 32 godine, a ona 92 kad su se upoznali i zaljubili!
Foto: Printskrin

Totalno mu promenila

(VIDEO) LJUBAV NE ZNA ZA GODINE: Imao je 32 godine, a ona 92 kad su se upoznali i zaljubili!

Žena -
Nikad nisam vidio nekoga tako elegantnog, a ipak je nešto u njoj bilo detinjasto. Bila je radoznala. Kad sam prvi put seo s njom, osećao sam kao da smo samo nas dvoje u sobi, priseća se Džordž ljubavi svog života

Džordž Kolins iomao je 32 godine kada se zaljubio u Mariju koja je imala 92 godine. Njegov život se totalno promenio kada je 2007. godine upoznao Mariju koja je preživela holokaust.U to vreme se bavio glumom i tražio je posao, a prijatelji su ga ubedili da se javi na razgovor za posao staratelja starijoj ženi - Mariji."Nikad nisam vidio nekoga tako elegantnog, a ipak je nešto u njoj bilo detinjasto. Bila je radoznala. Kad sam prvi put seo s njom, osećao sam kao da smo samo nas dvoje u sobi. Slušala me kako pričam, ne ušima, nego srcem. To jutro je promenilo moj život. Verujte, ne desi se tako lako da me neka ženska osoba obori s nogu", ispričao je pisac i glumac Kolins.

Priznao je da je nakon toga sve drugo ostavio po strani.

"Odmah smo se povezali. Ona je bila prva žena koju sam voleo. I pored razlike u godinama, oboje smo se osećali kao da smo u 20 godinama. Bilo je magično", ispričao je Kolins

"Birao sam s kim ću je upoznati. I tada sam osećao leptiriće u stomaku. Nisam želio da me vidi da se družim sa svakakvim tipovima. Četiri godine kasnije, nakon što je par bio u vezi 37 meseci, Marija je umrla 7. februara 2011".

"Stajao sam i gledao kako udiše poslednji zrak. Na pogrebu mi je njena ćerka rekla kako sam ja bio njena poslednja ljubav u životu", istakao je on i dodao da otkako je nju sreo u životu napravio je najkreativnije stvari u životu.

"Vodi me u svemu što radim. Prava ljubav nikad ne umire", zaključio je.

http://www.youtube.com/watch?v=JSCXfw7l9yQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track