Najnovije vesti

KOJE OKO VAM SE NAJVIŠE SVIĐA? Evo šta to o vama govori
Foto: Printskrin

Zabavite se i naučite nešto o sebi

KOJE OKO VAM SE NAJVIŠE SVIĐA? Evo šta to o vama govori

Žena
Oko je vrlo složeno, lepo i privlačno. Oko simbolizuje čistoću, fokus i svrhu. Oko je ‘ogledalo’ duše. Izaberite oko koje vas najviše privlači i saznajte nešto o svojoj ličnosti

Ako vas privlači više od jednog oka i to je u redu. Čovek je kompleksno biće.

1. Duboko u sebi vi ste otvoreni.

Vi ste tip osobe koja prima gotovo svakoga u svoj život i u svoje srce. Vi verujete da je bolje rizikovati i povrediti sebe nego se zatvoriti od sveta. Ne pokazujete svetu svoje strahove ili nesigurnosti. Verujete da vaši problemi trebaju da se rešavaju privatno. Pokušavate da budete na raspolaganju svakome čak iako vas boli iznutra. Pomaganje drugima je ono što vas leči.

2. Duboko u sebi vi ste savesni.

Vi ste tip osobe koja uvek želi da ostavi dobar utisak i učini pravu stvar. Verujete da vaši postupci imaju uticaja u životima drugih ljudi, bez obzira koliko oni bili veliki ili mali. Svetu ne pokazujete kad ste zabrinuti ili uznemireni. Vidite puno bede i nepravde, ali to držite za sebe. Posvećeni ste tome da budete najbolji što možete. To je najmanje što možete da učinite sa svojim vremenom na ovoj planeti.

3. Duboko u sebi ste izmučeni.

Vi ste tip osobe koja je imala vrlo burnu istoriju koja još uvek utiče na vas. Ne možete da pobegnete od uverenja da je život nečija bolesna kozmička šala. Pokušavate da pronađete svoj ​​mir gde god možete. Ne pokazujete svetu svoje najmračnije misli. Puno toga nosite u sebi, što ne želite da podelite s drugima. Vaš pogled na svet ponekad može da bude iznenađujuće pozitivan s vremena na vreme. Vi ste stručnjak u podizanju na noge nakon pada.

4. Duboko u sebi vi ste filozof.

Vi ste tip osobe koja će verojatno da preanalizira sve i svašta. Volite da istražujete dublje značenje stvari. Ponekad znate i da se izgubite u svim tim mislima. Ne pokazujete svetu kako ste zapravo nesigurni u mnogim stvarima. Možda možete dosta toga da razumete, ali još uvek niste samouvereni. Vidite život kao slagalicu i volite da se igrate s komadićima dok se ne uklope u neku celinu. Ne možete nikada da shvatite smisao svega toga, ali to vam ni ne smeta.

5. Duboko u sebi vi ste tajanstveni.

Vi ste tip osobe koja ni sama sebe nije shvatila, a šta reći o drugima koji to pokušavaju! U vama postoje mnoge kontradikcije, a vaše raspoloženje se menja svakodnevno. Dok se pronađete, već ste se promenili u nekog drugog. Ne otkrivate svetu puno o sebi. Vi ste osoba od malo reči i zbunjujućeg delovanja. Volite da posmatrate i proučavate ljude pre nego im se približite. Govorite samo ono u šta ste sigurni.

6. Duboko u sebi vi ste osetljivi.

Vi ste tip osobe koja primećuje sve i ne zaboravlja ništa. Saosećate sa svetom. Duboko osećate i najmanje sitnice mogu da utiču na vas. Vrlo vas je jednostavno nasmejati ili rasplakati. Ne pokazujete svetu koliko ste krhki. Umesto toga pokazujete koliko pronicljivi možete da budete. Dobri ste u očekivanju onoga što vam u životu dolazi i često prvi vidite šta dolazi.

7. Duboko u sebi vi ste vatreni.

Vi ste tip osobe koja je uvek energična i strastvena. Nema ničega suptilnog u vama … nikada. Imate tendenciju da volite ili da mrzite. Imate tonu mišljenja i brzo donosite odluke. Ne pokazujete svetu koliko ste zabrinuti. Imate puno energije, a kad je imate previše možete postati prilično nervozni. Kod vas su uvek veliki ulozi. Ne možete sebi da pomognete da od svega u svojoj glavi napravite dramu.

8. Duboko u sebi vi ste ekscentrični.

Vi ste tip osobe koja ima neobične interese, uverenja i prakse. Uvek ste bili malo ‘čudni’. Ne marite puno za pravila ili tradicije. Radite stvari na svoj način pa neka bude šta bude. Svetu pokazujete sve o sebi. Nemate šta da krijete a smete se onima koji vam sude. Voleli biste kad bi svi bili malo poput vas. Puno radosti može da se nađe kad niste konformista.

9. Duboko u sebi vi ste intuitivni.

Vi ste tip osobe koja vrlo dobro razume druge ljude i svet. Možete da kažete toliko stvari o nekome iz njihovog izraza lica ili tona glasa. Uvek znate kad vas neko laže. Pokazujete svetu tačno ono što želite da pokažete. Osim što ste dobri u čitanju ljudi, vi znate kad neko vas čita. Znate kada ste izmanipulisani, a takođe znate i kako da izmanipšulišete nekoga, ako morate. Ipak, obično to ne radite.

(Atma.hr)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...