STRUČNJACI SAVETUJU: Za sreću je potrebno odvojiti samo 12 minuta dnevno, evo i kako
Foto: Shutterstock

Pokušajte

STRUČNJACI SAVETUJU: Za sreću je potrebno odvojiti samo 12 minuta dnevno, evo i kako

Žena -
Bilo da ste zaposleni ili ne, da biste popravili raspoloženje i vedro nastavili dan, potrebno vam je samo malo par minuta

Sreća je vrlo dostižna, kažu stručnjaci koji kažu da svaka osoba, bez obzira koliko zaposlena bila, može odvojiti 12 minuta koje će napraviti pravo malo čudo za sreću.

Ako ste, na primer, umorni na poslu, biće dovoljno 12 minuta sna da izdržite do kraja dana sveži i odmorni. Verovali ili ne, sve više kompanija ima posebnu prostoriju u kojoj možete malo odspavati jer su svesne da na taj način podižu produktivnost radnika.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Druga mogućnost je 12 minuta brze šetnje po svežem vazduhu. U slučaju da vam je neprijatno na poslu, prošetajte oko firme, jer ćete tako učinkovito razbistriti glavu i poboljšati pamćenje.

Sjajan izbor je i 12 minuta zabave, a to možete lako postići gledanjem smešnih videa na internetu, uz mali dodatak slatkih životinja. Ma koliko vam se to činilo čudno, verujte da ćete nakon toga biti sveži i sretni.

I, za kraj, sreću donose i inspirativni citati. Nemojte da se šalite sa njima nego pokušajte da shvatite i povežete sa svojim životom, dogodiće se pravo malo čudo.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(metroportal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track