IZGORELA JOJ CELA UNUTRAŠNJOST TELA: Popila tabletu za mršavljenje i umrla

Naručila na internetu

IZGORELA JOJ CELA UNUTRAŠNJOST TELA: Popila tabletu za mršavljenje i umrla

Žena -
Pozlilo joj je 12. aprila za vreme ručka. Odmah smo je odvezli u bolnicu i objasnila je lekarima šta je uzela, koju vrstu tablete za mršavljenje, priča majka nesrećne devojke

Smrt Eloize Peri izazvao je toksičan sastojak pilule za mršavljenje - dinitrofenol, poznat i kao DNP. On deluje tako da vam bukvalno gori unutrašnost tela. Upravo to se desilo ovoj nesrećnoj devojci…

Njena majka Fiona Peri u svojoj potresnoj ispovesti o smrti ćerke kaže da je Eloiza bukvalno izgorela unutar tela i eksplodirala kao TNT.

"Pozlilo joj je 12. aprila za vreme ručka. Odmah smo je odvezli u bolnicu i objasnila je lekarima šta je uzela, koju vrstu tablete za mršavljenje. Međutim, bilo je kasno za lekarsku pomoć… A ona mi je delovala kao da će biti okej", kaže tužna majka.

Lekari su odmah uradili toksikološki nalaz koji je pokazao DNP u krvi.

"To je bilo u njenom sistemu, nije bilo nikakve šanse da izbace napolje. A i preporučena doza je bila 2 tablete, a ona je uzela 8", kaže Fiona.

Pokušali su da rashlade Eloizu, ali nisu uspeli…

"Kada je ta količina supstance projurila njenim organizmom, totalno ga je zapalila. Spržila joj je sve organe u telu. Kada je prestala da diše, stavili su je na sprave za disanje, ali ništa nije moglo da se uradi", otkriva tužna mama.

Fiona napominje da je njena ćerka naručila ove tablete preko Interneta i upozorava druge roditelje da vode računa o tome šta im deca piju i kupuju.

DNP je inače poznat i kao "neverovatno čudo za mršavljenje", a ovaj lek koji je Eloiza pila prodavao se na neregistrovanoj Internet stranici. Pomenuta supstanca deluje na vaš organizam upravo ovako kako i piše u ovoj tužnoj priči o preminuloj devojci.

http://www.youtube.com/watch?v=GOJF2ghohew

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track