ONA OBOŽAVA SVOJE TELO: Upoznajte Vitni, plesačicu od 173 kilograma!
Foto: Instagram

Pomaže ljudima sa viškom kilograma

ONA OBOŽAVA SVOJE TELO: Upoznajte Vitni, plesačicu od 173 kilograma!

Žena -
Vitni pomaže ljudima sa viškom kilograma da private sebe kakvi jesu i da sruše mentalne barijere koje ih koče da vode srećan život

Vitni Tor je nekada bila zgodna devojka koja se bavila plesom. Usled sindroma policističnih jajnika i terapije koju je zbog toga morala da uzima, ugojila se više od 100 kilograma.

I pored toga, ona je nastavila da se bavi plesom, a trenutno je glavni akter serije "Moj prelep život sa viškom kilograma". Vitni pomaže ljudima sa viškom kilograma da private sebe kakvi jesu i da sruše mentalne barijere koje ih koče da vode srećan život.

Pretend pin-up! I love @mistyfeldephotography #MyBigFatFabLife #FatGirlDancing #nobodyshame

A photo posted by Whitney Way Thore (@waywhitney) on Apr 12, 2015 at 8:46am PDT

"Nesigurnost koju neka osoba nosi u sebi zapravo nema veze sa fizičkim izgledom. To je stvar percepcije. Dok sam bila mršava, bila sam poprilično nesigurna u sebe, kao i sada kada imam 100 kilograma više. Ipak, sa ovakvim telom sam pronašla sreću u drugim stvarima", kazala je Vitni u intervjuu povodom emitovanja nove serije na televiziji TLC.

Kako kaže, mnogo joj je značilo kada je videla mnoštvo pozitivnih komenatra koji su pozdravljali ono što ona radi. Upravo je i želela sebe da predstavi u tom svetlu: kao srećnu devojku koja obožava život i naravno sebe. Baš takvu kakva jeste. U rialitiju koji bi trebalo da počne da emitovanjem početkom maja, Vitni će približiti ljudima svoj život.

"Moj život je pun izazova, pogotovo ljubavnih. Koja žena nema probleme u ljubavi? Ipak, debele žene imaju posebnih problema. U seriji koju smo snimili prikazan je moj odnos sa mladićem sa kojim se zabavljam, a naša veza je dosta turbulentna. Inače, u seriji mnoge stvari radim po prvi put, pa je i zbog toga vrlo interesantna", kaže Vitni koja je upravo uz pomoć ovog programa uspela da prevaziđe neke bitne probleme u svom životu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track