ŽENE, ŠTA RADITE TO BRE? Ovo su najgluplje obrve koje ste ikada videli!
Foto: Viralnova.com

Glupost i neznanje

ŽENE, ŠTA RADITE TO BRE? Ovo su najgluplje obrve koje ste ikada videli!

Žena -
Postoje žene koje prirodno nemaju lep oblik obrva i onda pokušavaju da ih nacrtaju i srede čineći ih da izgledaju punije ili tanje, u većini slučajeva ove žene pojma nemaju šta rade i na kraju završe sa izgledom klovna ili nečeg goreg

Obrve umeju zaista da izgledaju "ubistveno" dobro, kao na primer kod Megan Foks ili Kara Delevinj.

S druge strane tu su i one žene koje nažalost nemaju lep oblik obrva i onda pokušavaju da ih nacrtaju i srede čineći ih da izgledaju punije ili tanje. U većini slučajeva ove žene pojma nemaju šta rade i na kraju završe sa izgledom klovna ili nečeg goreg.

Zbog toga vam predstavljamo 15 vrsta obrva koje su čista glupost.

Ova devojka nema pojma koliko liči na Upma Lumpa iz "Čarli i fabrika čokolade". Njene obrve izgledaju kao da ih je njen mlađi brat obojio dok je spavala. Ali, da su samo obrve jedini problem sa njenim licem, ali ta šminka na očima i taj karmin nisu uradili ništa kako bi pomogli ovoj jadnoj devojci. Imajte na umu u i bratele od grudnjaka...

foto viralnova.com
foto viralnova.com

Njene obrve zapravo izgledaju kao antene kod buba i ne mislimo da vređamo bube. Ako ste buba, molimo vas da se ne ljutite zbog poređenja. Njen izraz lica nam govori kao da se i ona pomalo oseća...iznenađeno, malo...drsko, malo...lukavo. Naravno, sve ove emocije zahtevaju vrlo poseban oblik obrva sa kojima ljudi jednostavno nisu rođeni. Drugim rečima, ova devojka je morala da uradi ono što je morala.

foto viralnova.com
foto viralnova.com

Aj dios mio...

Mi zaista želimo da ovo lice bude u kombinaciji sa kostimom, ali se plašimo da nije, već se vlasnica ovog lica oseća super ovako našminkana. A ko smo mi da kažemo da su veštački iscrtane obrve i ovaj mejkap iz 1993. godine sa koncerta grupe "Kiss" loši, jako loši.

foto viralnova.com
foto viralnova.com

Pre svega, da li je ovo slika iz policijske stanice? Jer baš liči na sliku hapšenja. I ako jeste onda se pitamo da li je ova mlada "dama" često u sukobu sa zakonom? A ako je često u sukobu sa zakonom, onda bi rekli da su njene obrve genijalne, jer jasno kažu: "Nećeš dobiti ništa od mene". To je prava pokeraška faca. Slobodno je ispitujte i probajte da izvučete bar neki izraz lica od nje.

foto viralnova.com
foto viralnova.com

Pa neko se baš potrudio da izgleda uznemirano danas. Želeli bismo da mislimo da je ova žena nacrtala obrve inspirisana siluetama ptica u letu. Ali, ono što je još verovatnije je slučaj da je samo malo poblesavila i misli da ove smešne obrve izgledaju sjajno.

foto viralnova.com
foto viralnova.com

A-ha, naš drugi Umpa Lumpa dana! Iste guste obrve, isto narandžasto lice, iste bele usne. Šta se dešava? Da li je ovo neka šala, a mi ne znamo? Ovo zapravo mora da bude šala. Vidimo ptave dlake ispod kreona tako da znamo da nije izgubila opkladu pa je morala da obrije obrve - pa šta je onda?

Ako je vama ili vašoj voljenoj osobi nestalo spermatozoida, znajte da smo ih pronašli. Ako ste možda spermatozoid i uvređeni ste našim poređenjem - baš nas briga. Sada, da se vratimo obrvama. Da budemo iskreni zaista su nekako simpatične bez obzira na njihovu glupost. Ona ih nekako "nosi", Svaka čast!

Moć cveća je upravo izgubila moć na ovoj slici. iako cenimo njen pokušaj da bude jedinstvena u svojoj gluposti, ona idalje izgleda smešno. I nismo u potpunosti sigurni šta se dešava sa narandžastom senkom iznad oka i žutom ispod oka. Još jedan par jedinstvenih obrva i neverovatno glupih.

foto viralnova.com
foto viralnova.com

Izgleda da imamo još jednu sliku sa hapšenja i pitamo se da li je ova žena uhapšena jer ima najodvratnije obrve u istoriji lica. Da li je bila inspirisana grupom navodnika? A šta je tačno njeno lice citiralo? Šta god da je, čini se da koristi ekstremnu količinu vulgarnosti.

foto viralnova.com
foto viralnova.com

Ova dama svoje obrve češlja na gore i to je pozitivno zastrašujuće, kao da ima dva ogromna dlakava pauka na licu. Njen osmeh nam govori da je ona prilično zadovoljna sobom pa je očigledno nesvesna šta joj je na licu. Neznanje je zaista blaženstvo. Da, definitivno se osećamo neprijatno zbog ove dame.

 foto viralnova.com
foto viralnova.com

Druga mlada dama koje je umislila da je slikarka i sebe je pretvorila u "seksi" klovna. Zapravo, obrve ove dame skoro pa mi mogle da budu u redu da je samo malo zaoblila unutrašnje uglove umesto što ih je pretvorila u kvadrate. I na kraju krajeva nij eni bitno kako joj izgledaju obrve kad je ovako iscrtala usne.

(foto: ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track