Zašto dobrim frajerima uopšte nije lako?
Foto: Profimedia

KO BI REKAO?!

Zašto dobrim frajerima uopšte nije lako?

Žena -
Istraživanja sugerišu da život ume da bude težak neverovatno zgodnim muškarcima. Jeste li čuli za efekat Kita Haringtona?

Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's Health.Nova studija je izgleda potvrdila ono što zovemo efektom Kita Haringtona (Džon Snou iz serije "Igra prestola"), efektom muževnog i snažnog muškarca. Naime, naučnici otkrivaju da privlačnost i dobar izgled muškaraca može da im bude ozbiljna prepreka u poslovnoj karijeri.

ZAŠTO?Istraživanje sa Univerziteta u Merilendu je pokazalo da muškarci koji dobro izgledaju ponekad imaju poteškoćae da dobiju posao u u takmičarskom okruženju, jer ih pretpostavljeni podsvesno doživljavaju kao pretnju i konkurenciju.Imajući u vidu prethodna istraživanja da zgodni muškarci zarađuju više novca kao i da se percipiraju mnogo kompetentnijim i uspešnijim u sklapanju velikih poslova, teško nam je da poverujemo u to da im je teško da dođu do posla.

Možda ipak samo teže dolaze do željenog posla i moraju više da se potrude kako bi dokazali okruženju da su nešto više od zgodnog i privlačnog muškarca.SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:PROTIV ZADAHA, ZNOJA... Otkrivamo kako da se rešite neprijatnih telesnih mirisaJedite manje zahvaljujući ovim fenomenalnim trikovimaKako da skinete 5 cm masnih naslaga sa stomaka5 ključnih stilova za svakog muškarca11 mesta za seks koje morate da probate

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track