ISTINITE PRIČE: Najgori blamovi sa maturskih večeri
Foto: Shutterstock

Šta je pošlo po zlu

ISTINITE PRIČE: Najgori blamovi sa maturskih večeri

Žena -
Ovo su istinite priče čitatelja koji su svoje noćne more zvane "matursko veče" odlučili podijelili sa celim svetom

I dok se tako psihički i fizički pripremate za maturu, krunu vašeg srednjoškolskog obrazovanja, pročitajte što sve može poći po zlu...ali sigurno neće.

Ovo su istinite priče čitatelja koji su svoje noćne more zvane "matursko veče" odlučili podelili sa celim svetom.

"Je l' to on?""Prošle godine išla sam na matursko veče sa prijateljima i baš smo sele za sto jedemo kad se pojavila moja simpatija i sela preko puta mene. Kad je ustao jer je morao da ide u WC, moja najbolja prijateljica je odlučila da poviče "Je li ovo dečko koji ti se sviđa?". Oko nas je bilo 200 ljudi i svi su buljili u mene."

Poderana haljina"Moj prijatelj ide u mušku školu i smestio mi je jednog svog prijatelja za pratnju na maturi. Nisam ga upoznala ranije, ali bio je tih i simpatičan. Te večeri, kad smo izlazili iz limuzine, stala sam na haljinu i poderala je. Super za dobar prvi utisak".Kombijem na maturu"Bilo je veče maturske zabave i svi moji prijatelji okupili su se kod mene da pričekamo limuzinu. Obzirom da automobil nije dolazio, počeli smo da paničimo na šta nam je moja mama rekla da možemo da uzmemo njen mini kombi. Morala sam da voziti kombi u štiklama po kišnome danu i da ga parkiramna parkiralištu na koje su svi pristizali u svojim svečanim limuzinama. Bilo me tako sram!"

Jeftina večera"Pre mature, moj pratitelj i ja otišli smo na večeru. U restoranu mi je rekao da moram da naručim piletinu jer je to najjeftinije, a nakon što sam to naručila, on je naručio preskupi odrezak i zamolio me da mu ga narežem na komadiće. Najgore od svega je to što nas je njegova mama vozila na zabavu."

Lažna sisaImala sam haljinu koja je u području grudi imala ukrase i komplikovan vez. Obzirom da nisam obdarena dekolteom, haljina mi je bila malo prevelika u gornjem delu ali zbog veza nisam mogla da ga suzim. Umesto toga, odlučila sam da stavim lažne grudi i njima da popunimi haljinu. Veče je bilo vruće, mnogo sam plesala i znojila se i naravno da je selotejp kojim sam pričvrstila lažne grudi popustio. Kad sam krenula u wc da ga popravim, jedna je sisa ispala iz haljine i pala na plesni podijum."

Mučnina i ljubljenje"Tog dana išla sam na ručak s prijateljicama. Nakon klope počela sam da osećam mučninu, ali nisam htela da ostanem kod kuće jer je bila matursko veče. Tokom večere počela sam da plešem sa simpom, a uskoro smo se i poljubili. Još uvek sam osećala mučninu, ali nisam htela da prestanem da se ljubim iako mi je bilo zlo. Naravno da sam se ispovraćala po svojoj haljini i njegovom odelu."

Trovanje hranomDečko i ja otišli smo na večeru pre mature i sve je bilo super dok se kasnije nije požalio na mučninu. Savetovala sam mu da ode na wc i osveži se malo. Kad se vratio, rekao je da mu je užasno zlo pa sam mu ponudila da sedne i odmori. Dok sam mu izvlačila stolicu, ispovraćao se po zadnjoj strani moje haljine. Ostatak večeri provela sam u donjem vešu u wc-u dok je profesorka čistila povraćku s haljine. Kao da to nije bilo dovoljno, kasnije sam se i ja otrovala hranom."

Vreme za spavanjac"Bilo mi je jako dosadno na maturi jer moj pratilac nije hteo da pleše sa mnom. Zaspala sam za stolom, a probudio me direktor s pitanjem jesam li dobro."

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(Seventeen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track