PRE I POSLE: Skinula 68 kilograma i napravila fotografije koje će vas oduševiti!
Foto: Instagram

Originalno

PRE I POSLE: Skinula 68 kilograma i napravila fotografije koje će vas oduševiti!

Žena -
Fotograf Blejk Marou snimio je transformaciju koja je trajala tri godine

Fotograf i ilustrator Blejk Morou iz Toronta snimio je seriju fotografija pre i posle mršavljenja koju je nazvao ‘The Beth Project’, a ona je toliko zabavna da je u nekoliko sati postala viralna.

Ovo je jedan od najzabavnijih i najinspirativnijih dokaza gubitaka kilograma koje ste videli. A priča oko fotografija započela je pre tri godine kada je Blejkova prijateljica Bet Brd odlučila da se podvrgne operaciji želuca kako bi smršala pa ga je zamolila da osmisli neki kreativni koncept koji će obležiti celu priču i biti joj uspomena na tu odluku i proces u životu.

Ideja je oduševila Blejka koji je danima smišljao kako bi mogao da napravi nešto ludo i zanimljivo.“Oduševila me njena molba i odlučio sam da fotografije njenog tela pre i posle mršavljenja stavim u seriju zabavnih inspirirativnih pop i kulturoloških scenarija”, objašnjava fotograf.

Tako je i nastao ‘The Beth Project”‘ koji slavi Betin dvogodišnji gubitak čak 68 kilograma na veseo i zabavan način. I oboje veruju da će na ovaj način podstaći i druge da se odvaže na ovaj korak.

Morou kaže da je prilikom stvaranja fotografija koristio Photoshop, ali naglašava da na bilo koji način nije menjao oblik tela svog modela. Bet i Blejk snimili su 12 fotografija koje oduševljavaju.Tako Bet na jednoj fotografiji pozira kao zatvorenica i čuvar zatvora, na drugoj nazvanoj ‘T-Shirt Beth’ vidimo staru Bet kako u rukama drži majicu kratkih rukava koju ne može da obuče a pored nje stoji nova Bet u toj istoj majci.

Bet je sve oduševila i svojom mogućnošću transformacije pa je na jednoj fotopgrafiji imitirala slavnu umetnicu Fridu Kalo i Diega Riveru. Oprobala se i kao bokserka, a sletela je i na Mesec.

(telegram.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track