(UZNEMIRUJUĆI FOTO) O OVOME BRUJI CEO INTERNET: Pokazala svetu kako izgelda kada ti odseku grudi!
Foto: Facebook

Borba sa rakom

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) O OVOME BRUJI CEO INTERNET: Pokazala svetu kako izgelda kada ti odseku grudi!

Žena -
Lien Kari je na društvenim mrežama podeli fotografiju svog grudnog koša bez dojki, koja je za tri dana podeljena više od 92.000 puta

Lien Kari je 2012. godine saznala da ima rak dojke koji je uz brojne hemoterapije jedva preživela, a pošto ima gen koji dovodi do toga da se bolest vraća, odlučila se na mastektomiju obe dojke. Od tada se trudi da širi poruku o tome kako je rak ozbiljna stvar, pa su je posebno iznervirale "akcije" podizanja svesti o raku time što se flaša kole drži između grudi. Zato je rešila da na društvenim mrežama podeli fotografiju svog grudnog koša bez dojki, koja je za tri dana podeljena više od 92.000 puta.

Na ovaj način, ona je konkretno pokazala da rak nije igra kakvom su je predstavili.

"Narode, još jedna "igra" za podizanja svesti o raku dojke je da se drži kola između grudi i da se ta scena postavi na društvene mreže... Poslednji put kada sam proverila, rak nije bio igra. Oboleli od raka ne mare za to da li možete da gurnete flašu među si*e, niti koliko tetovaža imate, koje je boje vaš brushalter ili gde ostavljate svoju tašnu. Ova fotografija, i da, to sam ja, je istinsko podizanje svesti o raku dojke.. Ukoliko ste uvređeni, obrišite me! Imam ove ožiljke jer nisam htela da umrem. Ne učestvujete u tim glupim igrama i samo proverite svoje grudi!", napisala je Lien i pojasnila da će svakoga ko prijavi fotografiju kao neprimerenu šutnuti u du*e.

Ok folks another "game" for breast cancer awareness is to hold a coke can in between your boobs and post on social...

Posted by Leeanne Curry on Wednesday, 3 June 2015

Fotografija je naišla na veliku pažnju javnosti, a osim poruka podrške, mnogi su joj tražili da ukloni fotografiju jer je uznemiravajuća. Lien je poručila svima koji su prijavili fotografiju fejsbuk adminima da je "neprimerena", a takvih je za 24 sata bilo 57, da fotka ostaje jer su ožiljci od mastektomije dozvoljeni sadržaj. Takođe, zahvaljuje se svima na porukama koje su joj poslali i obećava da će pokušati da odgovori svima iako je to postala nemoguća misija.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track