5 RAZLOGA DA IMAŠ NAJBOLJEG DRUGA: Uvek je tu kada nikoga nema
Foto: Profimedia

Uvek tu

5 RAZLOGA DA IMAŠ NAJBOLJEG DRUGA: Uvek je tu kada nikoga nema

Žena -
Najbolji drug je uvek tu da te sasluša, ali i da te spreči da napraviš neku glupost

Skoro svaka devojka je bila u situaciji da je ostavi dečko, a nijedna drugarica je ne razume. Onda se uvek nađe najbolji drug da je uteši.

Evo još nekoliko razloga zašto je bitno imati najboljeg druga.

1. Uvek će te saslušati

Najbolji drug je tu kada imaš problem bilo koje vrste. Ako mu pošalješ poruku da se nađete na kafi, ili piću, on će bez daljih pitanja odmah doći, jer zna o čemu se radi.

2. Neće te muvati

Sa najboljim drugom si sigurna. Bar ako se radi o pravom prijateljstvu. Sigurno tu ima ponekad malo flertovanja, ali zato ih i volimo. Nešto kao bezazleno flertovanje. Ako ste nekad i pomislili nešto, to je sada daleko iza vas.

3. Ima strava drugove

On jednostavno ima najbolju ekipu. I njegovi drugari su taaako slatki. Uvek možeš da se raspitaš o nekom o njih, a da znaš da ti neće "prodati" neku lažnu priču o njima.

4. Uvek će ti reći šta misli

Ako si se ugojila, naći će načina da ti to kaže, a da ne povredi tvoja osećanja. A, i ako kaže na malo grublji način, to te neće uvrediti, jer on to ume. Ako smatra da neki dečko nije dobar za tebe, uvek će ti to staviti do znanja.

5. Stanje stvari iz muškog ugla

Ukoliko misli da ste preterale sa pričom o nekom tipu, on će vam to reći. Ako vam se dopada neko za koga on smatra da nije dobar za vas, odmah će vam to naznačiti. Ako smatra da vas tip zavlači, reagovaće prvom prilikom. I, što je najvažnije, reći će vam strvari iz muške perspektive.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track