(VIDEO) ZAVRŠILI U BOLNICI: Majka poslala decu u vrtić, oni se vratili sa opekotinama trećeg stepena
Foto: Printskrin

Vrtić se odriče odgovornosti

(VIDEO) ZAVRŠILI U BOLNICI: Majka poslala decu u vrtić, oni se vratili sa opekotinama trećeg stepena

Žena -
Šona je prijavila policiji vrtić "Hapiness is a learning center" jer su vodili decu u vodeni park, a nisu ih mazali kremom sa zaštitnim faktorom

Šona Brodvej (26) iz Oklahome doživela je težak šok kada su joj se deca vratila iz vodenog parka u kojem su bili sa vrtićem. Naime, dečaci su odmah završili u bolnici jer su zadobili užasne opekotine i plikove.

Šona je prijavila policiji vrtić "Hapiness is a learning center" jer su vodili decu u vodeni park, a nisu ih mazali kremom sa zaštitnim faktorom. Dečaci Koner Harvi (7) i Trej Vels (5) potpuno su prekriveni opekotinama i plikovima. Trej je zadobio opekotine drugog, a Koner, koji je riđ i svetliji, zadobio je opekotine trećeg stepena.

Njihov deka Vejn, rekao je za Dejli mejl da su dečacima u bolnici uklonili izgoreo sloj kože i da su sada zamotani u zavoje koje im redovno menjaju. Ako im se stanje ne poboljša, lekari razmišljaju i o presađivanju kože. Mališani prolaze kroz užasne bolove i svrab, a ne pomaže im ni jedna krema.

"Želim samo da njihov vrtić preuzme odgovornost. Za ovo ne postoji opravdanje", rekla je Šona. Ipak, ni jedno drugo dete iz vrtića nije zadobilo opekotine osim Konera i Treja. Kako se pravdaju zaposleni u vrtiću, samo njih dvojica nisu želela da nose majicu na sebi dok se kupaju, dok su druga deca prihvatila majice.

"Svejedno, mora se znati ko je tu dete, a ko odrastao, nisu smeli da im dozvole da idu bez majice i kreme za sunčanje", rekla je Šona.

Ovaj slučaj je trenutno pod istragom, a uprava vrtića se još uvek nije oglasila u javnosti povodom jezivih opekotina koje su zadobili Šonini dečaci.

http://www.youtube.com/watch?v=f1OLutGtErs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track