Život Jelene bin Drai: Prva Srpkinja koja se udala za šeika! (FOTO)
Foto: Instagram

RASKOŠNA LEPOTICA

Život Jelene bin Drai: Prva Srpkinja koja se udala za šeika! (FOTO)

Žena -
Bivša manekenka danas je uspešna poslovna žena i majka, a njen put do uspeha podseca na bajku

Ovaj tekst je preuzet sa portala StilZa Jelenu bin Drai (36) manekenstvo je bilo put do bajkovitog života. Nekadašnja misica Jugoslavije iza sebe ima bogatu karijeru, a na vrhuncu popularnosti odlucila je da se preseli u inostranstvo.

Jelena je rodena 1979. godine nedaleko od Novog Sada, a njena raskošna lepota ubrzo je postala primecena. Kao osamnaestogodišnjakinja ušla je medu 10 finalistkinja na prestižnom takmicenju Elite Model Look. Nakon toga saradivala je sa svetski poznatim modnim agencijama poput Fashion model, Names i Woman.Bila je na naslovnicama mnogih casopisa i medu prvim Srpkinjama je koje su napravile uspešnu manekensku karijeru u svetu.

Na vrhuncu svoje popularnosti 2003. godine Jelena je upoznala Saida bin Draija, bogatog naslednika cije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. Nakon cetiri godine veze, par je odlucio da se venca, a proslava se održala po arapskim obicajima. Nakon što se preselila u Dubai, pocela je da gradi svoju imperiju.

Danas je Jelena vlasnica lanca kozmetickih salona Vanila i cokolada, a o njenom poslovnom uspehu govori i to što je bila proglašena za poslovnu ženu godine. Takode, bavi se i dizajnerskim poslom, a njene kolekcije veoma su popularne.

Njen svekar bio je premijer i glavni za pravosude Emirata više od 40 godina. Saidova baka bila je udata za princa od Šarže, pa tako on ima porodicne veze sa kraljevskom porodicom.Ulaskom u bracnu zajednicu promenila je veru i postala muslimanka. Jelena ima troje dece, cerku Asju i sinove Hilala i Hamdana. Ona je jedina žena svom suprugu i na to je veoma ponosna, iako Said po obicaju ima pravo na više žena.Pogledajte još na portalu Stil: Iznenadenje: Švajnštajger otkrio šta ga muci, javnost u šoku! (FOTO)Lice andela, duša davola: Ko je bila prava sultanija Hurem?Kako se neguje cuvena Šeherezada: Njen izvor lepote, vitalnosti i zdravlja!Najbizarniji srpski seksualni obicaj: I ovo je bilo deo tradicije!Veciti horoskop: Blizanci ce završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track