MNOGE HOLIVUDSKE ZVEZDE SU KLEPTOMANI: Kradu sve, od odeće do nakita
Foto: P

Leva ruka, desni džep

MNOGE HOLIVUDSKE ZVEZDE SU KLEPTOMANI: Kradu sve, od odeće do nakita

Žena -
Dastinu Hofmanu fetiš su suveniri koje mažnjava po hotelima, Britni Spirs obuČe komad garderobe i odŠeta iz butika, a Paris Hilton „operiše“ po noćnim klubovima

Brojne zvezde nedostatak uzbuđenja traže u krađi sitnica s polica raznih prodavnica ili noćnih klubova. Psiholozi govore da su strah, moć, zavisnost od adrenalina i seksualne frustracije osećaji koji preplavljuju bogate kradljivce. Evo koje su se slavne ličnosti upisale na listu kleptomana...Dastin Hofman (77) priznao je da su njegov fetiš suveniri, koje redovno krade po hotelima u kojima odseda.

Vinona Rajder (43) jedna je od najpoznatijih kleptomanki na svetu, a nakon krađe u kojoj je uhvaćena njena karijera potpuno je ugašena. U robnoj kući „Saks Fift avenju“ na Beverli Hilsu 2001. godine probala je da ukrade artikle vredne 5.650 dolara. Iz prodavnice je pokušala da izjuri s „Gučijevim“ haljinama i torbicama marke „mark džejkobs“, ali su je kamere, a zatim i policija, uhvatili. Osuđena je na 480 sati društvenokorisnog rada i tri godine uslovne kazne.

Paris Hilton (34) „nema“ dovoljno novca, pa krade po noćnim klubovima. Nakon njenih poseta redovno su nestajali nakit, jakne i torbice, a jednom je čak zamolila telohranitelja da uzme cipele koje su joj se svidele, da ih stavi pod jaknu i išeta iz kluba.

Megan Foks (28) zbog sjaja za usne od sedam dolara dobila je doživotnu zabranu ulaska u bilo koju prodavnicu „Volmart“ na svetu.Lindzi Lohan (28) voli da krade skupoceni nakit, krzno, naočare za sunce i satove „roleks“. Bila je osuđena na 480 sati društvenokorisnog rada i 120 dana zatvora kada je ukrala ogrlicu u vrednosti od dve hiljade dolara. Optužena je i da je 2008. ukrala krznenu jaknu od 11.000 dolara, „roleks“ od 35.000, a 2012. ukrala je satove i naočare u vrednosti od 100.000 dolara.

Britni Spirs (33) poznata je po tome što u prodavnicama obožava da obuče neki komad garderobe i da ga ne plati. Tako je iz jednog butika išetala u majici od 200 dolara, na benzinskoj pumpi je ukrala upaljač, a u seks-šopu periku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track