VIDEO KOJI JE NASMEJAO MILIONA: Imaju samo godinu dana, a evo šta su uradili
Foto: Ps Fb

Lukave bliznakinje

VIDEO KOJI JE NASMEJAO MILIONA: Imaju samo godinu dana, a evo šta su uradili

Žena -
Žurkaaaa! Kada mama ode iz sobe u njihovoj sobi počinje zabava, ali kada čuju njen glas sve se menja. Pogledajte zanimljivu reakciju ovih lukavih beba

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Yumama.com

Džudi Trevis iz Amerike je, zahvaljujući monitoru za bebe, napravila neodoljivo simpatičan snimak svoje dve ćerkice, Mije i Kire.

Mama ove dve preslatke devojčice postavila je video na svoj Fejsbuk profil uz komentar: "Ja retko komuniciram sa svojom decom putem bebi-monitira, ali kada to uradim to izgleda ovako".

Od tada je ovaj video pregledan više od 15 miliona puta i dobio je gomilu komentara drugih mama, koje su bile impresionirane brzinom razmišljanja ove dve devojčice.

Naime, na snimku se vide male bliznakinje koje se igraju i pričaju u svojim krevetićima, sve dok im se mama ne obrati rečima: "Zdravo bebe!" Tada, ove vesele devojčice, sumnjajući da je njihova majka već na putu do sobe, momentalno skaču u krevet i pretvaraju se da spavaju.

Džudi je sa smehom odreagovala na ove poteze svojih ćerkica, koje su i nju prilično iznenadile.

Pogledajte šta rade ove preslatke bliznakinje i ulepšajte sebi dan!Sa sajta Yumama.com preporučujemo još:Žurka u krevecu: Mislili ste da ste ih uspavali? Ne budite tako sigurni! (VIDEO)Preslatko: Pospana kuca čuva bebu dok spava! (VIDEO)Ostvarila svoj san: Mama koju nakon porodiljskog odsustva kolege nisu prepoznale (FOTO)Uzbudljivi trudnički ples mame na porođaju (VIDEO)Mama, i ja to mogu: Neodoljivo mače imitira svoju majku (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track