Predstavljamo vam top 5 aktuelnih boja za jesen!
Foto: Youtube Printscren

Moda

Predstavljamo vam top 5 aktuelnih boja za jesen!

Žena -
Novo godišnje doba donosi nove trendove, kada su u pitanju boje

Dolazak jeseni donosi nove trendove kada je u pitanju boja garderobe. Modni dizajneri su tokom leta bili vredni, te su nam tako spremili nove paleta boja koje će biti aktuelne ove godine. Ove, jesenje sezone pažnja je usmerena na prirodne, odnosno zemljane tonove. Predstavljamo vam top 5 boja, koje će biti hit ove jeseni, kao i zime.

1. Boja vina - nešto što je veoma karakteristično za jesenje nijanse je definitivno boja vina. Slaže se uz svačiji ten i boju kose, a lepo se uklapa sa raznim aksesoarima i detaljima.

2. Boja mahovine - idealna za crnke i brinete, naročito za devojke sa maslinastim tenom, jer ova nijansa dodatno naglašava prirodnu lepotu. Odlično se kombinuje sa svetlo braon nijanse, a od nakita se preporučuje zlato, koje dodatno dolazi do izražaja.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

3. Koralno crvena - ova boja je za odvažne dame, koje vole da dođu do izražaja. Nešto između narandžaste i crvene, ova boja kao da ostavlja tragove leta na vašem odevnom stilu. Slaže se uz svačiji ten i boju kose.

4. Maslinasto zelena - boja prirode, šuma i biljaka, a asocira na svedeniji i sofisticiran stil. Ova boja nije za svakoga, a idealno će se slagati uz riđokose devojke, ali i crnke. Od detalja i aksesoara držite se svetlo braon i oker nijansi.

5. Nebo plava - jedna od svetlijih nijansi za predstojeće hladne dane.Ova boja se slaže uz svaki ten i boju kose, a najlepše će doći do izražaja ako je kombinujete sa tamnijim nijansama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track