(FOTO) DEČAK (6) RASPLAKAO CEO SVET: Pre smrti ostavio pismo roditeljima, evo šta im je poručio
Foto: Printscreen

Potresno

(FOTO) DEČAK (6) RASPLAKAO CEO SVET: Pre smrti ostavio pismo roditeljima, evo šta im je poručio

Žena -
Liland je umro u petak od parazita koji mu je napao mozak. Roditelji su nakon njegove smrti, kada su došli po odeću za sahranu, pronašli njegovu poruku

Liland Šumejk (6) umro je u petak od retke infekcije mozga. Kada su se vratili kući, njegovi roditelji su pronašli pismo u kojem je pisalo: "Još sam s vama, hvala vam mama i tata".

Leland iz Džordžije se razbolio pre mesec dana i posle dve nedelje primljen je u bolnicu u kritičnom stanju. Zarazio se parazitom balamuthia mandrillaris dok se igrao napolju. Mama Amber i tata Tim su noćima bdili uz njegov krevet. Kada su nakon njegove smrti došli kući po odeću za sahranu našli su poruku na stolu u dnevnom boravku.

"Ne znamo kada je napisao poruku, ali je uvek bio posebno dete. Niko ne bi smeo da nadživi svoje dete. Uvek sam se nadala da ću umreti prva jer nisam bila sigurna da bih mogla da podnsem smrt svojeg deteta. I dalje mi se čini da to neću moći", rekla je Amber.

Doktori su mislili ispočetka da dečak ima meningitis.

"Imao je glavobolje, temperaturu, povraćao je, imao dijareju. Stalno su mu menjali lekove, čak deset različitih lekova i svi su imali užasne nuspojave", pričala je majka. Dodaje kako se Leland koji ima i mlađeg brata uvek voleo da se igra u prljavštini, ali nikada nije mislila da bi on zbog toga mogao da umre.

"On je bio moj svet, on me učinio majkom, borili smo se da ga spasemo", rekla je Amber.

This is Amber. This will be my only post on here for awhile. I was over protective of Leland and tried my best to keep...

Posted by Prayers for Leland on понедељак 28. септембар 2015.

(Dail Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track