OVO NISTE HTELI DA ČUJETE, ALI JE ISKRENO: 62 realna razloga zašto vam ne odgovara na poruke!

Doza realnosti

OVO NISTE HTELI DA ČUJETE, ALI JE ISKRENO: 62 realna razloga zašto vam ne odgovara na poruke!

Žena -
n nije odgovorio na vašu poruku iz širokog spektra razloga, od činjenice da je super zauzet pa sve do - jednostavno nije hteo da...

Kada vam momak ne odgovori na poruku, svi volimo da pretpostavimo da je mrtav. "Ja sam sjajna, urnebesna i šarmantna i moje poruke obično to pokazuju. Dakle, apsolutno nema drugog logičnog razloga koji mi pada na pamet kad sam ja u pitanju."Možda na vaše iznenađenje, primetićete da su ovi muškarci i te kako živi!I ne, nisu previše zauzeti valjanjem od smeha po podu zbog vaše urnebesne poruke, on jednostavno nije odgovorio!To zaista zabrinjava, da. Jer svi zaslužujemo razlog - zašto? I to ne neki kao što vam daju vaši prijatelji na primer: "On se plaši vašeg uspeha!", već pravi realni razlog.Zbog toga smo mi tu, da vam damo celu listu razloga, razloga koje je vašim prijateljima neprijatno da vam kažu.Sada, očigledno je svaka veza drugačija. Svaki muškarac je drugačiji, kao i svaka žena. On nije odgovorio na vašu poruku iz širokog spektra razloga, od činjenice da je super zauzet pa sve do - jednostavno nije hteo da...Ne možemo da vam damo jedan univerzalni razlog , ali pišemo vam zato 62 logičke opcije koje ne uključuju to da je on umro ili se valja po podu koliko ste mu zabavni.

1. Zaboravio je da klikne "pošalji".2. Vi ste mu devojka sa strane, a on je zauzet sa svojom prvom devojkom.3. Vi ste njegova glavna devojka, a on je zauzet sa drugom devojkom.4. On dominira u igrici koja se zove "Call of Duty".5. Telefon mu je ispao između jastuka na kauču nakon igranja "Call of Duty" i mrzelo ga je da ga traži posle.6. Traga za svojim fantastičnim fudbalskim timom.7. U toaletu je i menja svet tom energijom kako fizički tako i emocionalno.8. U teretani je.9. Kupuje očajničke iste majice nakonteretane sa ortacima.10. Gleda se u ogledalu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

11. čačka nos i gleda tv.12. Provodi vreme sam sa sobom, ako nas razumete...13. Poslao vam je poruku na fejsu misleći da je to ista stvar.14. Prezauzet je na četu, dopisujući se sa devojkama.15. Gleda fudbal.16. Niste mu poslali gole fotografije.17. Niste mu ih ni tražili.18. Odgovorio vam je, ali u svojoj glavi.19. Niste postavili pitanje, pa je pomislio da odgovor nije obavezan.20. Postavili ste pitanje, ali niste stavili znak pitanja na kraju rečenice, pa je pomislio da nije potreban odgovor.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

21. Vaša poruka ga je izbezumila.22. On je odlučio da je kraj komunikacije.23. Svidela mu se vaša fotka i mislio je da je to kraj komunikacije.24. Video vas je sinoć i sramota ga je u vaše ime.25. Video vas je sinoć i sramota ga je u njegovo ime.26. Na telefonu je i priča sa mamom.27. Bukvalno nema šta da vam odgovori na vašu poruku.28. Nije dovoljno "željan vas" da bi vam pisao.29. Previše je željan da bi pričao sa vama o vašim dosadnim kolegama.30. Počinjete da ga iritirate.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

31. Puca u konzerve piva.32. Iscureće mu baterija na telefonu.33. U bioskopu je.34. Verovali ili ne, leži sam u krevetu i gleda omiljenu seriju, potpuno opušten.35. Previše je pod uticajem opojnih sredstava da bi uopšte znao šta je to telefon.36. Zatrpan je na poslu.37. Bilo mu je jako dosadno da čita ceo esej koji ste mu poslali.38. Gleda Jujtub snimke sa prijateljem.39. Uživa u pivu.40. Uživa u šampanjcu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

41. Ne dopadate mu se baš previše.42. Dobija ples u krilu u striptiz klubu.43. Piše poruku nekom drugom.44. Već je pogledao vaš status na fejsu, pa nema potrebe da vam piše poruku kako bi saznao gde ste i šta ste.45. Gleda porno filmove.46. Prešao je sa vas na drugu.47. Mnogo je pijan.48. U procesu je da vas zaboravi.49. On je jedan od onih koji mrze poruke.50. Zaboravio je.

51. Uradio je printskrin vaše poruke i šalje najboljoj drugarici koja mu pomaže da vam odgovori.52. Napravio je printskrin vaše poruke i šalje to u grupnoj poruci svim ortacima da im pokaže kakva ste lujka ili da se pohvali koliko ste ludi za njim.53. Već vas je video taj dan i misli da je to dovoljno komunikacije.54. On je gej i šalje poruku dečku.55. Nije gej, a vi ste dosadni.56. Još uvek nije 2 ujutru.57. Pokušava da zbriše.58. Ruča sa porodicom.59. Gleda fudbal sa drugarima.

foto: Rojters
foto: Rojters

60. Već je otvorio svih 30 poruka koje ste mu poslali na whats up-u i iskreno ne želi da mu vaše ime više iskače.61. Jede krilca sa roštilja i ruke su mu lepljive.62. Nije mu stalo ni do vaših poruka, a ni do vas.(Elite Daily)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track