OTKRIVAJU MNOGO VIŠE NEGO ŠTO STE MISLILI: Okrugli ili stileto? Koji oblik je idealan za vas
Foto: Ilyke.com

Izaberite svoj stil

OTKRIVAJU MNOGO VIŠE NEGO ŠTO STE MISLILI: Okrugli ili stileto? Koji oblik je idealan za vas

Žena -
Da biste izbegli da drugi misle o vama kao o osobi koja ne pridaje važnost pojavi, sastavili smo spisak svih mogućih oblika i šta oni mogu da govore o vama, a vi izaberite sebe i pravac kod manikira

Kada su u pitanju nokti, trendovi su zaista napredovali. Ružno je kada dama ima neuredne ili ispucale nokte, jer tada možemo samo da pomislimo da je aljkava i da ne vodi računa o svom izgledu. Da biste izbegli da drugi misle o vama kao o osobi koja ne pridaje važnost pojavi, sastavili smo spisak svih mogućih oblika i šta oni mogu da govore o vama, a vi izaberite sebe i pravac kod manikira.1. Stileto

Nazivamo ih i šiljastim, ovakve nokte nose dame koje ne vole mnogo da eksperimentišu. Nemaju puno stvari u mislima. Kako biste ispolirali ovakve nokte možda vam treba malo više laka na ivicama.

2. Okrugli

Ova osoba izbegava mogućnost da joj pukne nokat. Možda imaju problem sa ishranom, a možda i nemaju. Ovo je vrlo čest oblik i što se kaže "sigurica je".

3. Kockasti nokti

Žene sa kockastim noktima su moderne i imaju dobar ukus. Ovo je oblik koji je najbliži prirodnom obliku. Devojke sa ovakvim noktima nije lako naći.

4. Izgriženi i sažvakani nokti.

Očigledno je u pitanju nervozna osoba. Ali nemojte da dozvolite da ovo zavara nekoga, ako ste vi u pitanju. To samo znači da razmišljate više od drugih. Devojke sa izgriženim noktima imaju što šta da kažu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

5. Oblik badema

Blago špicasti, ipak mogu da ogrebu ako treba, ali neće jer su dovoljno strašni. Ove nokte niko ne može da ne voli.

6. Blago kockastiSmatrajte ovo "starom školom". Njih zapravo ne interesuje šta vi hoćete da kažete, jer će oni svakako uraditi sve kako oni hoće. Nije loš stil!

7. Pravi ovalniE sad, ova dama ume da ogrebe. Prava ovalna dama ne ujeda (bar ne na taj način), i ne žvaće. Ona je jaka!

(foto: Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track